bloggkommentatorerna

Utmaningar och utmattning
Det är bara fortsätta att ha utmaning som en viktig livsrutin. 

Vems är citatet? Mitt eller Isabella Löwengrips

Svar: Hennes, faktiskt. Men vi lever båda efter den devisen. En ständig utmaning är att ta mig upp ur sängen. Det är en rutin som verkligen sitter. En livsrutin, helt enkelt. Jag vaknar varenda dag och känner motståndet. Det är en verklig utmaning att komma upp. Ibland tar det timmar innan jag klarar av det, men det är inte huvudsaken, utan huvudsaken är att jag antar utmaningen. 

 
Såhär skriver Bella om förändringar inom yrkeslivet:

Jag kan till och med komma på mig själv att tycka att det är lite kul när det stormar. Jag har noll procent oro i kroppen utan ser fram emot att ta mig an utmaningen. 

Det är alltså hennes citat. Noll procent oro i kroppen har jag icke.

//Mia
#1 - Diana

Hon är så grym, inspirerande och stark.

#2 - Johanna

Har du någon mer inkomstkälla än bloggen Mia?:) Vet att A-M är lärare och ni lärde väl känna varandra under den utbildningen men har fått för mig att du inte jobbar som lärare nu. Känner för övrigt igen mig i utmaningen eller motståndet att komma ur sängen...

#3 - Åsa Aabakken

Vissa dagar är värre än andra att komma upp ur sängen och så länge det går att vara så positiv som Bella är så "Bra för henne". Men själv tänker jag att man får kämpa på från den utgångspunkt där man är själv och kämpa på med ett krävande heltidsjobb och tänka på att försöka leva så gott det går. Och så skall man nog ta Bella med en nypa salt hon har nog sina problem som hon inte skriver om i Bloggen, tänk på det ni som läser!!!! Kämpa på Mia jag känner mer igenkänninsfaktor med dig än med Bella och det tror jag nog de flesta gör.

#4 - Anonym

Shit - är det blondinbella på den bilden? Hon ser så annorlunda it

#5 - Anonym

Varför är det ingen som snackar om att BB gjort sina bröst?

#6 - Mira

Anonym: Finns det så mycket att säga? Det är väldigt uppenbart att hon har gjort dem. Vissa spekulerar i den korta Mexikoresan hon gjorde, den var väldigt vag, så där kanske en operation blev av. Hon verkar ju ha "växt ifrån" sitt gamla naturliga jag som visade magvalkar och akne. Men allt för pengarna antar jag, i Sverige gillar vi mysiga osminkade bullmamman men Bella vill ju bli stor i usa och då är det polerad yta som gäller.

#7 - Emilia

Bra inspirerande ord, ska ta det till mig.


http://nodepositfreespins.blogg.se

#8 - Sofia

Det är tråkigt att Isabella skriver så mycket om mat och träning numera. Jag minns när hon inte brydde sig ett dugg om vikten och skrev typ "Jag skulle aldrig i mitt liv lägga en sekunds tankeenergi på min vikt eller vad jag stoppar i mig". Nu har det bytts ut mot "Jag skulle aldrig äta pizza, godis, chips pommes etc. det finns inget vettigt i det och min kropp mår inte av av det." Kul för henne om hon mår bra av det, men jag saknar att ha en enda blogg som inte vikthetsar. Känner även att det började samtidigt som hon gick in som investerare i den där träningsappen. Funderar på att sluta läsa hennes blogg nu då jag inte orkar få massa mathetsk kastat i ansiktet varje dag. Vad känner ni andra?

#9 - Anonym

Hela hennes blogg är ju bara fejk.....och matsnacket. Jesus...

#10 - Malin

#8 älskar Egoina för just det.

#11 - Anonym

#8

Fast man vikthetsar väl inte om man skriver att man inte käkar chips, pommes osv? Det är väl bara bra för kroppen att slippa de produkterna. De tillför ju inget positiv till kroppen. Jag önskar jag kunde säga det samma men har för dålig kataktär