bloggkommentatorerna

Vad skenet bedrar
Under tiden då Paow var tillsammans med Lance så framställde hon sin livsstil som relativt sund. Visserligen med mycket relationsdramatik, men ändå lugn för att vara Paow. Hon slutade festa och åt nyttigt och tränade mycket. Det var den bilden vi fick se. Nu avslöjar hon att hon under senaste halvåret har kräkts väldigt mycket och måste komma tillrätta med sitt osunda förhållande till mat. Hon säger själv att det inte handlar om vikt, utan om illamående i samband med måltider. Hon tror det började i samband med att hon gick i KBT för att komma över sin emeteofobi, då hon plötsligt insåg att så fort hon kräkts så mår hon bättre än innan. 

Häromdagen skrev hon att hon försöker ta tag i det och den dagen hade hon bara spytt en enda (!) gång. 

Det är ju jätteilla. Otroligt alarmerande. Hon borde verkligen söka hjälp för det här. Om det dessutom har hållt på i ett halvår och blivit betydligt värre efter uppbrottet så borde hon ta det här på större allvar än att skriva ett lättsamt inlägg om att hon bättrat sig i en dag, genom att träna extra mycket och inte kräkas upp sin ruccolasallad. 

Sedan dess har hon inte berört ämnet mer, utan varit iväg och festat och bestämt sig för att gå vidare från exet. Usch, det låter så hemskt när man tänker på att hon samtidigt kräks varje dag. 

//Mia
#1 - Hanna Karlsson

Hon behöver verkligen söka hjälp. Jag blev dock väldigt ledsen över att läsa kommentarerna. Jag fattar inte att man kan skriva på det sättet till henne.

#2 - Junitjej

Hoppas hon har en familj som kan hjälpa henne!

#3 - anonym

Ja inser hon inte hon har problem är det illa. Men har för övrigt svårt att först mej på henne. Hon verkar moget omogen.

#4 - deckres

Så hemskt, hoppas hon får hjälp med att sluta. Det känns som problemet är större än inlägget ger uttryck för..

#5 - Denise

Haha vilken andrahandsinfo!

Jag är hennes mamma och ni har inget liv va?!
Men GDPR fixar allt sånt här skit ni skriver.

Mvh Inas mamma