bloggkommentatorerna

Be inte om skit
Jag förstår inte varför influencers utsätter sig för frågestunderna: "Vad har ni för fördomar om mig?" 

Det är ju som att be om att få skit och hat. Paula fick en massa negativt som hon ilsket besvarade. Jag kände lite att om man ber om det så får man skylla sig själv. Det är som när barn går med på att leka låtsaskrig och blir sura när de får ett sånt där mjukt skott i pannan. 

Ja herregud. 

//Anna-Maria

#1 - Tora

Förstår vad du menar, men "har aldrig gillat din smak på inredning eller kläder" eller "du har blivit mycket fulare med åldern" är ju inte fördomar, det är ju personliga åsikter som enbart är elaka. På de andra två fördomarna svarade hon ändå trevligt fast de båda var rätt negativt formulerade.

#2 - Ad jkvj

Haha alltså hjälp?! Vem skriver så!? Jag håller verkligen med #1. Väldigt stor skillnad på fördom och åsikt. Men den här specifika läsaren vet antingen inte skillnaden eller tog tillfället i akt att tömma aggressionsförrådet.

#3 - En annan Jessica

Fast det skulle kunna vara en positiv fördom också; ”du har ett hjärta av guld och kan inte ens smälla en fluga som stör dig när du skriver blogginlägg”, eller ”du har en massa bästisar som du pratar med varje dag”.

#4 - Åsa Aabakken

Snacka om självskadebeteende 😂

#5 - Hanna Karlsson

Fast den där första fördomen var ingen fördom utan enbart någon som tog chansen att vara riktigt elak. De andra två tyckte jag inte var något särskilt.

#6 - Hanna

Var så imponerad av Elsa Bs svar på sina elaka kommentarer.