bloggkommentatorerna

Bella och buden
Blondinbella är ju på resa nånstans. Hon har spillt på sig, och skriver:

(null)

Visdomsord. Eller?

Jag tycker snarare att livet är för kort för att hålla på och leta upp numret till hotell och ringa det, instruera om hur ens packning ser ut och förklara vad man vill ha därifrån, och stå och vänta på att budet anländer och gå iväg och byta om, och sedan gå runt med en påse med en smutsig klänning resten av kvällen. 

Vilket väljer man? Det, eller att sitta med någon man känner väl och har rest med i flera dagar, och dricka vin med en nedspilld och så gott det går avtorkad klänning i några timmar till? 

Eller om man har en avlönad person som gör allt sånt: då måste man ändå säga allt man vill att den ska göra, och sedan får den personen gå ifrån mitt i maten för att utföra de där uppgifterna åt en pga att man klantat sig, och sen måste man ofrånkomligt gå iväg nånstans att byta om. 

Är livet förresten för kort för att sitta med en hemmagjord haklapp när man är på restaurang? En stor linneservett nedknölad i kragen? Är livet för kort för det, eller är det snarare för långt? Det är frågan, men nu blev jag nästan lite för filosofisk. 

//Mia. 
#1 - Anonym

Urk. Livet är för kort för att behöva lyssna på den där människans skeva idéer

#2 - Johanna

Hahaha alltså Mia du är bäst:)

#3 - C

Men hallå, du tror väl inte att hon går med en påse med en smutsig klänning i, det är ju emot hennes ”inte bära policy”. 😸Det är klart att budet får buda den till en kemtvätt som budar den till garderoben på hotellrummet.

#4 - JUNITJEJ

Otroligt! Är det så jobbigt att sitta och äta med en fläck på kläderna?

#5 - C

Man spiller inte när man är en vuxen människa. Problemet uppstår inte ens.

#6 - Margareta

Åh, C, har tack vare din kommentar insett att jag, trots mina 29år i livet, fortfarande inte är vuxen... :-(

#7 - Alice

Haha! Har precis fyllt 50 och är tydligen inte vuxen jag heller, tvivlar på att jag någonsin blir det om det innebär att man aldrig får spilla

#8 - Ida

Hehe.. I fredags gick jag omkring på jobbet med bruna kaffefläckar på shortsen och rosa hallonfläckar på skjortan. Det var min frukost som jag placerat lite överallt.. 32 år gammal. Men bud efter andra kläder var jag inte i behov av.

#9 - Anna

Förstår inte hur man kan störa sig på det. Verkade ju smidigt. Jag störs inte så mycket av fläckar men om min sambo hade spillt ner sig hade han också kunnat göra nåt sånt, han kan inte slappna av om man har en fläck på sig haha.

#10 - Matilda

Haha jag tänkte exakt samma som du skrev Mia! Blev matt bara av att fundera på hur man löser det rent praktiskt.

Svar: Såhär är det också alltid när man ringt efter någon: man står och väntar jättelänge och spanar efter bilen och blir till slut tveksam till om man står på rätt plats. "Jag sa stora ingången, och den här ingången är störst, men nu när folk kommer direkt från stranden så kanske de flesta går andra vägen in? Budet kanske har kört till den andra ingången? Jag går dit och kollar. Nej, tänk om de kommer hit då, jag ringer! Så gör jag. Jag ringer och kollar om vi pratar om samma ställe." Och samtidigt kryper sig en tanke på om att man kanske borde ha struntat i den där fläcken på klänningen, och tagit på sig solglasögonen och chillat istället.//Mia
bloggkommentatorerna