bloggkommentatorerna

Bellas hus
Isabella Löwengrips hus är till salu  Jävlar vad dyrt det är med hus i Stockholm. Hade vi sålt vårt hus här och flyttat till huvudstaden så hade vi fått sätta oss i en tvåa tio mil från Stureplan. Typ. Man får lite mer för pengarna i Åsa. Även om det är ganska dyrt här också på grund av nära Göteborg och havet. 

Ja vad säger ni? Väldigt fint hus. Ska bli roligt att se vad hon tänker köpa härnäst. Hon är ingen trygghetsnarkoman i alla fall den där Bellan. Det är precis som om hon är rotlös och kan flytta runt hur som helst utan problem. Fascinerande. 

//Anna-Maria

(null)

#1 - Anonym

Hon har ju redan köpt nytt. En vräkig kåk för cirka 25 mille.

#2 - Hanna

Ni är verkligen så efter hela tiden! Hon har redan köpt ett hus och bilderna finns på olika "skvallerbloggar". Ni kanske kan göra lite research innan ni publicerar inlägg... Förstår dock att ni har ett liv med barn, arbete etc. så den tiden finns väl inte :)

#3 - Ulrika

jag är säkert lite gammeldags (herregud, att känna sig gammal vid 25 års ålder, men det blir kanske så om man alltid varit lillgammal?) men gillar ert tempo (angående kommentarerna före mig). jag bryr mig inte så mkt om det inte är senaste uppdateringen, jag gillar mer att ni känns som en lite klokare vuxnare kompis som uttalar sig om grejer "oj oj, hur ska det bli nu, tänk vad dyra huser kan vara i sthlm", typ.

Men sedan går jag inte in här för nyheter så mycket som för ytterligare analys och reflektion, där tycker jag ni är oslagbara. Alltid en tanke till, en observation till, tycker ni båda har ett öga för människor och skeenden som jag kan relatera till och som gör mig klokare mer än någon annan "skvallerblogg".

#4 - A-M

#2 Jag läser inte skvallerbloggarna. Mår dåligt av det. Om du vill ha det senaste så läs inte här. Mia har iofs mer koll än jag så hennes inlägg kan du läsa.

#5 - L

Håller med Ulrika! Syftet är ett helt annat när man går in här jämfört med en skvallerblogg. Har hängt med i tio års tid :)

#6 - Lollo

Ser snyggt och fräscht ut i hennes hus. Kanske finns anledning till flytten.

#7 - Hanna Karlsson

Som hittat ju med med nästan tolv miljoner.... Men huset är fint.

#8 - EmmaS

Men BB har ju inte själv sagt att hon köpt det nya huset?!
Varför spekulera innan.

#9 - Justinia

Om hon köpt det hus skvallerbloggen säger, så vill jag bara säga att det var ett väldigt coolt hus! Det enda som stör mig är att de ska dela brygga.... Hade jag köpte ett hus för så mycket pengar hade jag velat ha en egen brygga. Haha. Mvh grannskygg.

Gamla huset är väldigt fint med, men något stör mig med hur de målat garageporten? Den hade typ passat bättre att vara typ mörkgrå eller något annat, svart? Eller till och med helvit? Och var inte så förtjust i hennes tapetval i barnens rum eller i gäst wcn. Eller tvättstugsskåpen. Inte för att vi är här för att diskutera hennes inredning, men ändå, jag tog mig friheten att "hata" lite. Det stör mig bara för att jag tycker att det mesta hon gjort i huset i övrigt är superfint! Hon och hennes inredningsdesigner har gjort ett bra jobb. Stilen passar Bella, tycker utomstående jag. Även om den rätt coola insidan på huset inte ser ut att tillhöra utsidan som verkligen har en mysig bullerby-känsla :)

#10 - C

#2 du är uppenbarligen ett fan av Bloggbevakning.

Jag vet att ni som håller till där har den där tonen mot allt och alla. Snälla håll dig där.