bloggkommentatorerna

Blondinbella väljer att leva som en man
Nu skriver Blondinbella igen att hon inte vill vara sambo, inte ha gemensam ekonomi med någon, inte binda upp sig, osv. Hon verkar vilja vara singel som dejtar, om jag tolkar saken rätt. Hon har ju skrivit en del om det och det är inte ett jättekontroversiellt livsval egentligen. Många är ju ensamstående hela sitt liv, och även om de inte säger rakt ut att det är en plan, så gör de ingenting för att ändra på saken, och då måste man ju förutsätta att de inte vill ha det på ett annat sätt. Men som sagt, det kanske inte är så vanligt att ta ställning på det sättet, och aktivt välja bort tvåsamhet. 

Hursomhelst, jag har inget att säga om detta, förutom att jag inte får ihop hur hon menar med att hon lever som en traditionell man, på det sättet att hon har egen ekonomi, eget hem, och träffar en massa olika (män)niskor (hennes markering! Jag förstår inte heller vad hon menar med det? Att hon träffar män, men att de också är människor?)
 
Eftersom hon pratar om heterosexuella relationer så krävs det ju för varje kvinna som lever i ett förhållande där hon delar hus och ekonomi (på det klassiskt kvinnliga sättet?) också en man som gör samma sak. Det finns ju inte en massa extra män som lever i eget hem med egen ekonomi och träffar en speciell kvinna att ha en spirituell kärna med, samtidigt som alla kvinnor är upptagna med att leva i klassiska kärnfamiljer. Vilka är i så fall kvinnorna som erbjuder den spirituella kärnan till de fria männen? Och vilka är männen som bor med fruarna?

//Mia
 
 
 
#1 - Kekidi

Intressant fråga.
Jag har själv svårt för att tänka mig leva som hon vill göra men samtidigt så gör ju alla på vårt sätt som funkar så jag kan inget annat säga än Go for it så länge hon håller sig till män som är lediga. Dvs stay of my man ;) *skämt*

#2 - Anna

Jag tror hon har ett stort behov av att känna att det hon gör är unikt, att hon är så speciell som lever "annorlunda". Men precis som du säger gör hon ju inte det, det är väl verkligen inget ovanligt att kvinnor lever ensamma med sina barn samtidigt som de gör karriär. Särskilt så nära inpå en skilsmässa. Alternativet är väl att hon inte alls trivs och måste peppa sig själv att hon gillar det, men det tror jag inte.

#3 - C

Alltså jag lever som hon gör och gillar det, men kallar det inte för ett val. Det är bara så mitt liv ser ut och alltid har gjort (antar att det kanske faller sig naturligt för mig och därför inte känns som ett val?)
Men i alla fall skulle aldrig säga att jag aldrig kommer bli sambo, man vet inte vad som händer, kanske blir det så kanske inte. Jag är fine med vilket som.

Jag tolkar hennes markering som att hon menar att hon dejtar flera olika män och inte har någon fast relation.

#4 - Anonym

Pratar hon om vänskapsrelationer fast hon inte vet hur hon ska uttrycka det och därför använder "spirituell kärna"? Och sen på sidan om har man sex lite som man vill och dejtar? Dvs som man levde när man var singel och trivdes med det?

#5 - Anonym

😂😂😂😂😂😂

#6 - Anonym

Hon kommer att bli besviken när hon upptäcker att hon inte är den första kvinnan som lever singelliv och ligger med olika personer, lite då och då ;)

#7 - Emma

Det är ju en gammal vanlig hederlig kk- relation hon gafflar om.

Svar: Aha! Är det genom en KK man hittar den spirituella kärnan? Fan att jag alltid ska vara så clueless. :)//Mia
bloggkommentatorerna

#8 - Åsa Aabakken

Oj jag visste inte att jag lever som en man, bra att veta 😂

#9 - Bella

Hon är ju för rolig😛

#10 - Anonym

Haha, som en man? Snarare som vilken singel som helst. Hon är så fånig i sätt att alltid tro att hon är unik och speciell, narscissm kallas det.

#11 - wigwag

Hon lever som en man för att hennes väl är vanligare hos män än hos kvinnor.. Hur svårt kan det vara fatta? Dock borde hon ha ett gäng ungar med olika män som hon knappt träffar och bara betalar underhåll till. För att leva fullt ut enligt en viss, ganska accepterad manlighetsnorm. Menar jag.

#12 - Anonym

Okej wigvag, då lever jag som en man för att mitt yrkesval är vanligare hos män än hos kvinnor. Fortfarande, det är inte typiskt manligt att leva som singel. Töntigt att ens tro det.

#13 - wigwag

Som jag skrev ovan är det mer typiskt manligt än kvinnligt leva singel med barn inblandat. Och speciellt då om barnen är "outsourcade".

#14 - Trixy

Jag tolkar det som att hon väljer att vara poly, alltså vill kunna ha flera relationer samtidigt och inte fast med bara en man....??