bloggkommentatorerna

Englas Instagram borta
Englas instagramkonto är borta. Så märkligt? Har det blivit hackat? Så taskigt i så fall. 

Hoppas att det löser sig.❤️ Ni som kan sånt här kan väl tipsa Engla under det här inlägget  Vad ska hon göra? Det verkar svårt att få tag på instagrammänniskorna. 

Jag förstår verkligen paniken. Mitt instakonto är inte stort men jag har en massa bilder på barnen och på saker vi har gjort där, så jag hade blivit jätteledsen om det försvann. Engla behöver ju sitt konto i jobbet också. 

//Anna-Maria 

Så här ser hennes konto ut nu: 

(null)

#1 - Annica

Även Paula fått sitt konto hackat nu... Precis som Annica Englund för några veckor sedan...

#2 - Hanna Karlsson

Så tråkigt för henne att det blev hackat. Jag har inte lika stort konto som Engla men jag skulle verkligen bli förstörd om det försvann.

#3 - Kekidi

Många som blivit hackade nu verkar det som. Så trist! Att de ens orkar hålla på..
Annica Englund, Paula, Engla etc..

#4 - F

Jag tror det är alla plug-in program som spökar. Många samarbetspartners och pr-byråer kräver tredjepartstatistik för sina sponsrande inlägg och till dem lämnar man ut lösenord och info. Om en sådan sida blir hackad är det ju inte instagrams fel och influencern kan inte förvänta sig hjälp från dem. Jag går aldrig med på att registrera mig på dessa statistikräkningsverktyg utan skickar bara skärmdumpar från instagrams egen statistik / info efter inrådan från min advokat men gissar att många yngre influencers inte har sådana rådgivare runtom sig eller tänker på dessa problem förrän det är försent.

#5 - iseedee

Vad jobbigt att folk förstör för andra.. :/