bloggkommentatorerna

Nu börjar blogghösten
Idag är första dagen då jag upplever att sommaren är slut (vet att den inte är det rent meteorologiskt, men jag syftar snarare på sommar i form av ledighet och rutinlöst) och det känns plötsligt så härligt. Jag har jobbat ganska mycket den här sommaren, hemifrån och relativt fritt, men det har varit lite svårt att få ihop med lediga barn och världens varmaste väder och nu när inskolningen på fritids var klar så var det så skönt att jobba i fred. Det kändes också otroligt konstigt att jag trivdes med att sommarlovet var slut, eftersom jag för någon vecka sedan fasade för det, men det är ju positivt att vara i fas.

Jag hoppas att blogghösten kommer igång nu också. Jag vill se fler politiska inlägg nu till valet, men också andra inlägg om åsiker och ställningstaganden. Och så vill jag som alltid läsa om hur folk mår. Och tips på böcker, filmer, serier och poddar vill jag ha!

Vad hoppas på ni inför blogghösten? 
 
//Mia
 
 
 
 
#1 - Hanna Karlsson

Jag vill framförallt hitta inspiration! I januari skrev jag i min blogg att jag ville jobba mer med mina sociala medier. Istället har det blivit precis tvärtom. Instagram uppdaterar jag inte alls lika flitigt som förr och bloggen uppdateras några gånger i veckan. Vill dock uppdatera mer.

Serietips förresten: 13 orsaker varför. Hemsk men så viktig serie att titta på vad gäller psykisk ohälsa.

#2 - Frida G Svensson

Jag bloggar mycket om politik nu inför valet. Jag har alltid bloggat en hel del om politik. Jag känner att det behövs en borgerlig feministisk röst i bloggvärlden eftersom många "onlinefeminister" har en mer vänsterorienterad profil.