bloggkommentatorerna

Taggad för hösten
I år blir antagligen året då jag börjar se Svenska Hollywoodfruar igen. Maria Montazami är med, som vanligt, Anna Anka som var med sist jag kollade, och Elena Belle (fd Natacha Peyre) som ju varit en bloggare vi följt genom åren, och så Sofie Prydz.

Gunilla Persson är inte med, men jag kommer inte sörja henne så mycket. Förstår mig inte på henne alls och blir lite illa berörd av hur hon försöker framstå som lyckad och lycklig. Det är mer okomplicerat att störa sig på Anna Anka.
 
 
 Gänget. Kommer ni kolla?
 
//Mia
#1 - Anonym

Utan Gunilla Persson kanske det finns en chans att jag kollar.

#2 - Hanna Karlsson

Nej det kommer jag inte göra. Haha, jag stör mig redan på Anna Anka i den här bilden. Hur hon håller armen och därför skymmer Sofie.

#3 - Ellie

Jag är så sjukt trött på Montazami. De har ju mjölkat allt som går om henne? Maria tränar. Maria shoppar. Skojas om Kamrans förmögenhet. Maria kokar kaffe i ny bryggare. Alltså... Nej nu räcker det.

#4 - Linn

Gunilla ska vara med i årets säsong enligt TV3s instagram.

#5 - Isabelle

Denna säsong blir nog väldigt intressant! 😃

#6 - Anonym

Jag står inte uuut med fru Montazami! HerreG så uttjatad hon är. Finns det inte fler fruar som kan användas ist? Hennes röst, hennes stil ... hell no! Så nä, så länge hon är med tittar jag inte. Men Anna Anka är lite kul att ha tillbaka

#7 - Steph

Broskätande ankan klarar jag mig utan. Gunilla var dock ett observandum som beteendevetare säger. Vet fortfarande inte om hon är på riktigt.

#8 - Jill

Gunilla ska vara med i årets säsong enligt TV3s instagram.