bloggkommentatorerna

Tjat på lovet
Jag är en skitdålig morsa för jag kan inte få mina barn att göra något jobbigt eller tråkigt. Eller, det kan gå, men det är tusen gånger jobbigare för alla, än om jag gör det själv. Ena barnet kan lägga hur mycket energi som helst på att slippa bära in sina pärlor och pärlplattor på rummet efter att pärlandet är klart. Det kan skrikas och väsnas i 30 minuter, för att en uppgift som tar 30 sekunder att utföra ska genomföras. 

Istället för att ta till mig tips från superföräldrar som Camilla Läckberg och Simon Sköld och andra som aldrig tvivlar på sitt föräldraskap, utan vet precis hur man ska hantera barn för att de ska växa till driftiga och trygga människor, så läser jag om andra som har ungefär samma problem som jag, men som ändå kämpar på! Heja Spiderchick!
 
 
Sommarledigt barn som chillar.
 
//Mia
#1 - Annica

Rekommenderar läsa boken ditt kompetenta barn av Jesper Juul. :)

#2 - Anna

@#1 fast de känslorna har man väl även om man läst ”ditt kompetenta barn” och diverse böcker... Förstår precis vad du menar Mia

#3 - Lisa

Alltid detta tjat om denna Jesper Juul. De föräldrar jag känner som tycker att han är bra har de vildaste barnen, gränslösa, bortskämda och sämst på att visa hänsyn mot andra. Men de har kanske inte tagit till sig hans råd ;)

#4 - Anna

Man kanske ska göra något annorlunda om man tjatat i 30 minuter och det inte funkar. Är så tråkigt att vara den tjatiga.

#5 - spiderchick

Amen tack! En gör så gött en kan som förälder... ;) Och det blir nog folk även av de mer uppgifts-motsträviga ungarna. Det ÄR ju ändå imponerande hur mycket förhandlingsskills en del barn har??

#6 - Anna

Rekommenderar läsa boken ditt kompetenta barn av Jesper Juul. :)