bloggkommentatorerna

Orka
Jag klickade in som en lysten hök på PT-Fias inlägg med rubriken "Blottar några riktigt fula känslor nu!" 

Det var inte så farligt, men hon har insett att hon känner sig undercreddad för hur hon slitit med sitt företag och nyfödda bebis samtidigt. Hon skulle vilja att någon en enda gång såg det, och sa det till henne. Sen skäms hon över att hon har såna tankar. 

Här kommer mina tankar till henne: "Starkt att du orkar!" Att folk orkar! 

Jag tänker ofta på att ge upp. När man har pyntat hela huset med julsaker, och i och med förväntningarna haft lite vind i seglen, så är det så mycket jobbigare att plocka ner allting. Tänk om mina krafter tar slut just under de få veckor julen varar. Då blir vi hushållet med adventljusstakar framme året runt. Så som Christer Pettersson och andra utslagna är. De måste alltid ha fått slut på energi just under den mörkaste tiden på året, och därför står en julljusstake på sned i köket för alltid. En sen kväll trillar den i backen, så halva staken får ett onaturligt starkt sken sen, i flera år framöver. 

Varje dag när jag lämnar mina barn vid skolan, i mörkret och blåsten, så förundras jag över hur många vi är som orkat upp och klätt på oss just den här morgonen. 

Nyårsafton i morgon! Det firar vi med pompa och ståt, och sedan följer 365 morgnar då vi reser oss ur sängen och borstar tänderna, och sen börjar det om!

//Mia
Kenzas crush
Minns ni när Kenza åkte land och rike runt och tittade på Tokio Hotel? Måste vara 10år sedan typ. Jag mindes det nu när jag såg att sångaren Tom Kaulitz har förlovat sig med Heidi Klum. Så fina bilder på Heidis Instagram.❤️ 

Ytterligare en yngre kille som faller för en äldre kvinna och vice versa. Kan det vara så att de killarna som är yngre än 35 typ har ett helt annat sätt att se på kvinnor? Att de har mer respekt än de gamla gubbarna och att vi kvinnor tilltalas av det? Eller tänker killar att det är coolt att vara ihop med en snygg cougar och slippa allt det där med att skaffa barn?

Nej, jag ska inte spekulera. Det är väl bara kärlek. ❤️ Jag vill att det ska vara det i alla fall. ⭐️

//Anna-Maria


Bild från Kenzas blogg:
(null)Lästips
När Sandra Beijer lägger upp sina nitton böcker hon har läst blir jag påmind om att jag inte har läst så mycket 2018 som jag brukar. Det blev mest på sommarlovet faktiskt och Bokmässan missade jag också. 

Bra tips hon har dock. Måste läsa Alex Schulmans bok och Vigdis Hjorts bok. 

Jag läser en del ungdomsböcker i jobbet i och för sig och den bästa i år har varit Comedy Queen. Handlar om en tjej vars mamma begått självmord. Men hon försöker överleva genom att bli komiker. Boken är varm, kärleksfull, rolig och sorglig. Jag skrattade högt och sen hulkgrät jag om vartannat. 

Vilken är den bästa boken ni läst 2018? Och varför? 

//Anna-Maria 

(null)