bloggkommentatorerna

Bachelorns lama osäkerhet
Nu är det nära slutet på Bachelor. Jag ska inte skriva vem som åkte ut igår, för jag vet att alla inte ser programmet när det sänds på tv, men jag ska skriva om själva fenomenet. 

Det var tre tjejer kvar igår. Tittarna har kunnat följa hur David har hånglat och skrattat med alla dessa. Han verkar trivas med dem och det är utifrån inte helt enkelt att se vem han kommer välja på slutet (även om jag hade gissat rätt på vem som åkte ut igår). David och/eller produktionen är noga med att det ska vara osäkert fram till slutet. Det är ok för spänningens skull. Jag är glad att de inte låter eventuella löften vara med. Jag vill inte att bachelorn med ett par veckor kvar av säsongen går ut med att han har bestämt sig för Carolina, eller vem det nu kan vara. 

Men jag tycker att de drar osäkerhetskortet för långt. Att han mitt i minglet säger att han inte har en aning om vem han ska välja gör inte programmet mer spännande, det gör det mindre intressant. Han säger: "Vad som sker på det här minglet är avgörande för valet", vilket gör att man får känslan av att han inte känner något speciellt för någon. Om bara tre dagar ska han ha bestämt sig för vem som står kvar, och om allt står och hänger på vad någon kanske råkar slänga ur sig under ett pressat mingel så betyder det ju att han är långt ifrån kär i någon av de här tjejerna. 

I Bonde söker fru är de inte alls lika noga med den typen av dramaturgi, och det gör inte att valen är mindre intressanta, utan tvärtom. Säger en bonde att han får fjärilar i magen av en av tjejerna, och att valet är självklart, så vill man ju fortfarande se vem han är kär i. Det är ju mycket mer intressant än att veta om bachelorn tyckte att den ena tjejen svarade bättre på en fråga än den andra tjejen. 

//Mia
#1 - Anonym

Håller så med om detta! Man vill ju liksom att känslorna ska vara äkta och att han ska vara kär på riktigt. Det är ju ändå därför man följer programmet och den känslan försvinner lite när allt ska vara så osäkert hela tiden. Det är ju förstås stageat och att den som åkte ut gjorde det var inte chockerande alls.

Är typ helt säker på vem han kommer välja i slutändan (spoiler kommer nu) och det är hon som börja på G men tror verkligen att han gillar båda tjejerna som är kvar nu.

Är det bara jag som känner att han behöll tjejen som åkte nu för att ha ett enkelt val mellan dom tre som var kvar?

#2 - H

Jag är så naiv, men jag tänkte att han faktiskt tyckte det var jättesvårt att skicka hem L efter att hans familj hyllat henne så, men han själv inte hade så mycket känslor. Dvs att han tvivlade på riktigt. Fast bestämt sig innan minglet hade han nog gjort.

Någon som förstår när Tjejerna avslöjar allt spelas in?

Svar: Ja, så kanske det var. Lite samma som när Elina fick stanna pga att kompisarna gillade henne. Men det blir mindre trovärdigt ju längre in i tävlingen det här velandet varar.
Tjejerna avslöjar allt spelas in under en eller ett par dagar i september.
//Mia
bloggkommentatorerna

#3 - Anna

Han är så obehaglig. Bekräftar alla mina fördomar om poliser. Osäkra på sig själva och söker därför ett jobb där de kan ha makt. Och han vill ha en ung tjej som han kan manipulera och kontrollera. G är 24 och H är 23 och han själv är 33.

#4 - Anna

Han är så obehaglig. Bekräftar alla mina fördomar om poliser. Osäkra på sig själva och söker därför ett jobb där de kan ha makt. Och han vill ha en ung tjej som han kan manipulera och kontrollera. G är 24 och H är 23 och han själv är 33.

#5 - COUNTRYGIRL and HOUSEWIFE

Håller med!! Tänker verkligen likadant.

/V

http://fondofhome.blogg.se - från kråkbo till husdröm