bloggkommentatorerna

Blondinbella sågar
Det Blondinbella håller på med nu?

Han låtsades att han var rik, men han var pank. Det är vad han har gjort mot henne eller? Andra människors pengar har han slarvat bort, men mot Bella har han låtsats vara tät när han egentligen var skuldsatt? Nu hänger hon ut honom på ett sätt som jag aldrig någonsin sett någon hänga ut en annan människa på. Hon vill rädda sitt eget skinn, men beter sig helt irrationellt. 

Han var den första människan hon släppte in på riktigt, skriver hon. Varför släppte hon inte in sin exmake, som hon har två barn med? Varför släppte hon in den här killen, som hon också i veckan skrivit att hon hade dålig magkänsla kring och därför dumpade tre gånger? 

En läxa till framtiden hoppas jag blir att hon slutar förmedla alla sina plötsliga infall som livsvisdomar till folket. Hon har propagerat för "öppna förhållanden" i ett år nu, men idag tar hon tillbaka alltihop och menar att det var exet som ville ha det så, och hon accepterade trots att hon tyckte att det kändes fel. Tur att hon inte hann skriva en bok om det. 
 
Om man har försatt sig i skuld och ljugit om det, betyder det att man aldrig har älskat en människa man varit ihop med?

//Mia
#1 - Sofia

I och med att ni uppdaterar mer sällan har jag även börjar läsa bloggbevakning för att ”hänga med”. Men. Måste bara säga att ni i ETT inlägg lyckas, tycker jag, sammanfatta Bella-situationen sakligare och mer träffsäkert än BB:s typ trettioelva...får mig att minnas varför det är här jag hängt typ jämt (om än sällan kommenterat). Tack! 😊

#2 - Anonym

Hon har ju själv sagt att hon ofta tänjer på sanningen, men nu gar Jon nog slagit krokben för sig själv.

#3 - Cornelia

Håller med kommentar nr 1. Ni är bäst!

Och ja, den här röran alltså. Jag fattar verkligen inte vad hon håller på med? Fastnade för det hon skrev om att det var han som ville ha en öppen relation, hon har ju skrivit om det flera, flera gånger om att det är det nya och att hon aldrig vill ha en "vanlig" relation igen. Om det nu var hans idé hela tiden och hon inte ens gillade det, varför skriva så mycket om det?? Hon hade lika gärna kunnat vara tyst om det för det är ju inget som syns utåt?

#4 - Alina

Mycket märkligt. Nyligen skrev hon ju i ett annat inlägg att det var hon som ville att de inte skulle "mixa ihop" sina liv. Då passade hon också på att berätta att hon betalat alla deras resor. Och jag undrar - vad är det för livvakt hon har, som även verkar vara pr-kontakt och den som sköter kontakten med H?? Har i och för sig aldrig förstått mig på Bella, men nu går hon över alla gränser.

#5 - Anonym

Det sjuka är att hon publicerade detta 5 min innan Bloggbevaknings avslöjade att hon kan ha manipulerat hotbilden för att distrahera folk från hennes förfalskade bloggstatistik i somras - och att detta skedde med hjälp av hennes dåvarande pojkvän och assistent. Och att hon dessutom gillade idén som hennes pojkvän föreslog om att dra in sina barn för att mjölka det ännu mer "Men yes" skrev hon som svar på hans förslag). Hur tänker hon liksom?

#6 - Anonym

Och bara för att förtydliga det jag skrev i #5: Bella visste att detta avslöjande skulle publiceras kl 18 ikväll.

#7 - siliiins.blogg.se

#1 spot on! Tack för den kommentaren, blir fan mörkrädd av bloggbevakning och mår lite dåligt av vinklingen och kommentarerna där inne. Med det sagt, jävla soppa, som mest består av he said she said. Ingen sida berättar ju direkt en objektiv sanning.

#8 - Anonym

#1 spot on! Tack för den kommentaren, blir fan mörkrädd av bloggbevakning och mår lite dåligt av vinklingen och kommentarerna där inne. Med det sagt, jävla soppa, som mest består av he said she said. Ingen sida berättar ju direkt en objektiv sanning.

#9 - Anonym

#1 spot on! Tack för den kommentaren, blir fan mörkrädd av bloggbevakning och mår lite dåligt av vinklingen och kommentarerna där inne. Med det sagt, jävla soppa, som mest består av he said she said. Ingen sida berättar ju direkt en objektiv sanning.

#10 - Diana

Men nu handlade det väl inte om pengarna snälla ni. Det var ju att han utsätter henne och barnen för fara! Att han är pank är ju inte problemet utan att han är kriminell, olaglig, en oärlig person som ljugit både för henne och andra människor, som är en dålig förebild för hennes barn och en person som är jagad av kriminellapersoner. Det förstår ni väl? ta reda på er fakta innan ni skriver ut saker som får er att likna Camilla på Bloggbevakning...

jag förstår henne helt och hållet att hon känner sig sviken och bränd. Att utsätta ens barn för fara är inte okej.

#11 - Anonym

Jag har full förståelse att I ifrågasätter om H var kär i henne eller om hon var en bricka i hans spel, det tror jag aldrig hon kommer få svar på. Sen att hon hänger ut honom på det sätter hon gör är tveksamt. Dock så är I offret här och så trött på att offer skuldbeläggs för sina handlingar...

#12 - Anna b

Till Diana: det framkommer ju ganska tydligt att Bella iscensätter dessa hoten mot sig själv. Så om hon då inte har någon verklig hotbild så återstår det ju bara att han lurat henne att han är rik.

#13 - Hanna

Jag tror att öppet förhållande grejen var ett försvar för I. Jag hade en kille som fick mig att gå med på samma grej, jag blev nedtryckt och tappade bort mig själv och mina värderingar. Inte ovanligt att det sker i ett förhållande där en är manipulativ. För att inte jag inte skulle känna mig förödmjukad inför vänner när de berättade om vad de hört och sett min dåvarande kille göra sa jag till att att jag var helt fine med vår öppna relation.
Känner igen mig helt i Bellas agerande här

#14 - Alina

#10 Själv hävdar han ju dock att det inte är sant att de som sökt honom och som han slarvat bort pengar åt är kriminella.
Det känns som om Bella tror lite för mkt om sig själv, minst sagt. Hon har ju flera ggr även skrivit att hon tror att han fått låna alla dessa pengar p g a hennes namn.. eh... om han nu var en så himla ansedd börsmäklare innan detta behövde han nog inte hennes namn. Och om han nu är, enligt henne, så smart att han är för stor för denna värld... jeez.

#15 - Ella

https://bloggbevakning.se/2018/12/02/ex-pojkvannens-bevis-pa-att-isabella-lowengrip-ar-kapabel-att-ljuga-om-hot/

#16 - Ajja

Tack! Vilket bra inlägg kring denna soppa. Jag tror Bella desperat vill vara offret i denna story, den som blev lurad och som det är synd om, så hennes företag fortsättningsvis ses som professionella och bra. Hon är livrädd att någon ska tro att hon också har affärer med (hennes ord) "ljusskygga personer" vilket ju skulle göra andra rädda att samarbeta med henne. Men jag tror hon har sagt för mycket i allt detta. Hon har virrat in sig i en snårig story där exet utmålas som en psykopat, men sedan snurrar hon till sina egna historier och det blir pannkaka av allting. Hon tror man ska svälja det rakt av, men många av oss som följer henne är faktiskt uppmärksamma och vi börjar undra varför det finns så otroligt många logiska luckor nu...

Diana: Vad har du själv för fakta? I detta läge står ord mot ord. Bella säger att tungt kriminella jagar exet, medan exet efter att ha tagit kontakt med sina affärspartners menar att detta inte är fallet och det finns ingen hotbild varken mot honom eller andra i hans närhet. Vad är sanningen? Det vet vi inte. Ingen av dem har visat upp just FAKTA som du säger.

#17 - Grundlurad

Diana: Ingenstans har det framkommit att han är kriminell. Att påstå det kan vara förtal. Däremot har det framkommit att Blondinbella ljugit om ett tidigare hot, så hennes trovärdighet är nere på 0. Och det har ju varit allmänt känt i många år att hon ljuger om det mesta. Det har hon själv sagt i många olika sammanhang.

I sms-konversationen om det påhittade hotet föreslog han att hon skulle blogga om det i samband med att hon skrev om hämtning av barnen. Det var hon helt med på! Att använda barnen för att vinna sympatier och för att försöka stoppa det som hon kallar drev. Drevet som hon kallar det när det framkom att hon ljugit friskt om sina siffror. Lögner som gör att de som samarbetar med henne får betala ett överpris och som i slutet drabbar konsumenterna.

#18 - ab

Saknar, inte saknar...låt honom komma nära barnen, höll honom på avstånd...blindsided, anade att något inte stämde...

Det andras från inlägg till inlägg.

#19 - Lovisa

men alltså, hur kan bella inte ha en pr-människa som hjälper henne med såna här situationer??
Hon har personal för allt möjligt, men saker som angår hennes varumärke, det ska hon göra själv?
Det är så märkligt.

#20 - Lollo

Jag förstår inte varför i princip alla här inne verkar tro att hon ljuger och han talar sanning? På vilket sätt har det kommit fram att hon ljugit om hotbilden?
Jag tycker inte att hennes reaktioner är konstiga alls. Hon har blivit sviken av någon hon älskade. Hon blundade helt enkelt för alla varningsignaler och gjorde som han ville, för att hon inte ville förlora honom i sitt liv. Kan det verkligen vara så att ni själva aldrig varit med om ett svek från någon ni älskade, och därför inte alls förstår er på hennes reaktion?

#21 - Soraja

Lollo: Tyvärr har Isabella en riktig lögnarbakgrund. Vissa lögner har hon själv avslöjat, t.ex. att hon startade och började sälja sin tidning innan hon ens hade en tidning (hon erkänner att hon ljög om detta, och kunde därför finansiera den). På Bloggbevakning kan du även se tydliga bevis på att hon tidigare i år ljög om en hotsituation. Tyvärr, men man misstror en person som gång på gång ljuger, inget konstigt med det. Vi har bevis att hon ljugit om vissa saker, medan det inte finns bevis på att exet skulle ha kopplingar till kriminella o.s.v. Där är det bara Bellas ord som existerar, samt "livvaktens" men hon har undanhållit info från honom förr (t.ex. hotlappen hon ljög om).

#22 - Soraja

Lollo: Förresten vad gäller att aldrig ha blivit sviken... Klart man har. Och det första man gjort är INTE att springa till en blogg och svartmåla sitt ex. Du kan se ett bra exempel hos Sandra Beijer, som blev djupt sviken av sitt ex Magnus men hon valde att hålla tyst och ha lite stil kring det hela, inte gapa ut till höger och vänster en massa påståenden... Kan det vara så att du är tonåring och inte vet hur vuxna hanterar en separation?

#23 - Lollo

Soraja, jag vet precis lika väl som alla andra i det här landet att Isabella ljugit om både det ena och det andra. Men det betyder inte att hon ljuger den här gången. Det betyder inte att hon talar sanning heller, men folk verkar anta att han gör det, bara för att hon har ljugit förr. Vilken slags logik är det?
Jag kritiserade inte folks reaktioner på själva uthängandet (vilka i det här kommentarsfältet faktiskt inte har varit särskilt många) utan på folks antaganden att hon ljuger baserat på hur hon uttryckt sig på bloggen angående händelseförloppet och sina känslor, vilka jag tycker är helt rimliga med tanke på vad hon säger att hon utsätts för.

Svar: Alltså jag tar inte ställning till vem som ljuger. Antagligen så skarvar väl båda till sin fördel och sanningen ligger nånstans däremellan.

Jag tycker just uthängningen är så extremt brutalt i det här fallet. Till och med Glenn Hyséns exfru har mer värdighet än det här.

//Mia
bloggkommentatorerna

#24 - Hmm

Ok. Så ni menar att han både ville ha ett öppet förhållande, skaffa barn och gifta sig?

För alla versionerna kommer från Bella om H. 🤔

#25 - Anonym

Är vän till exets familj och kan bekräfta att det var I som ville ha ett öppet förhållande.

Svar: Ditt anonyma vittnesmål är tyvärr inte vatten värt. 😔

//Mia
bloggkommentatorerna

#26 - Anonym

Är vän till exets familj och kan bekräfta att det var I som ville ha ett öppet förhållande.

#27 - Ida

Är det bara jag som tycker att det är otroligt dumt gjort om man blivit hotad av personer som är dömda för människorov att avslöja att man kommer hem till Sverige igen och berätta att barnen är med sin pappa, om nu dessa farliga personer är ute efter barnen? Det lät ju som att de var utsatta för livsfara när hon skrev att de var tvungna att lämna landet?

#28 - anonym

Hänger ut? Hon berättar vad som hänt och det har hon rätt till. Sedan vill hon ju inte bli indragen i hans skulder och få jobbiga typer efter sig. Vem vill det. Konstigt att många inga dömer Bella så hårt??

#29 - Anna

Håller inte med! Hon berättar mer än jag trodde att vi skulle få veta men jag tycker inte att det är så farligt. Jag tolkar det inte som att problemet är att han inte är rik på riktigt utan att hon känner sig så lurad, och det som gör att hon reagerar så kraftigt är ju att det resulterat i en farlig situation för henne och familjen. Det är inte konstigt alls tycker jag.
Jag reagerade också på att hon skrev att han var den första hon vågat släppa in, men jag tror faktiskt hon menar sedan det började knaka med Odd som hon ändå satsat så mycket på. Gift sig och skaffat barn.

#30 - jo

Någon annan som blir påmind om Refat Al-Sayed av Blondinbella? Fermenta?

#31 - E

Bevis! Skriker följare. Bloggvakning har förstahandsinformation från, ja, den utpekade själv. Som inte befinner sig i Sverige. Men också från en anonym men också ”säker” källa. Som enligt, bloggbevakning, inte är sammankopplade. Bevis! Skriker följare. Och det ger bloggbevakning i form av osammanhängande sms konversationer med ord överstrukna. Där har vi det! Och kanske var det ändå en helt vanlig bankman som knackade på hemma hos en privatperson. För det händer ju hela tiden. Att banken knackar på menar jag. Nu har vi bevis så det sjunger om det. Nu gottar vi ner oss i soffan, vältrar oss i det och följer bloggbevakning med ytterst noggrannhet. För så nära sanningen skulle vi aldrig komma utan dessa förträffliga inlägg skrivna i affekt, kanske lite bitterhet av bloggbevakning själv. Jag är faktiskt helt hänförd. Dra mig baklänges. Ring kvällstidningar! Ring! Be dem klippa in det mellan Brexit (äh Googla inte det kära du, bara en bagatell i sammanhanget) eller Ukraina. Löwengrip har tydligen strategi för att få följare. Och nu har hon, som det ser ut, enligt bloggvakning och en oberoende säker källa som ingen vet vem det är hittat på en hotbild mot sin familj. Det är större. Ja, hon är nog inte ens rädd, eller ledsen. Hon har ju smink. Det är sen gammalt att man inte har smink när man är livrädd . Men det är nog för hon är ihop med sin livvakt som hon måste betala för för att verka rädd fast hon inte är det.

Kan vi bara stanna upp en stund och andas allesammans. Djupa andetag nu bloggbevakning. Snälla. Eller var det bloggkommentarerna? Är så förvirrat det här.

#32 - L

Såg just hennes livevideo på Insta. Vad är det för folk hon har runt omkring sig som inte avråder från detta?? "Åh, jag såg en film och blev påmind" (om H). Klyschsigt much.

#33 - Frida

Det är för såna här inlägg jag följt er i tio år!

#34 - Helen

Ja, varför hänga ut så brutalt? Fattar det inte. Hade gått utmärkt att ta ordentligt avstånd utan att hänga ut med alla detaljer på detta sätt. Dels borde man väl ha någon slags inre kompass som säger hur man behandlar andra oavsett hur sviken man är, dels så borde hon ju rent PR mässigt förstå att det inte är så bra att handla i affekt där många uttalanden inte stämmer överens.

#35 - K

Håller med många av tidigare kommentarer! Tex #1 och #33.
Ni skriver så klockrent! På ett inlägg säger ni mer än tio från Bloggbevakning.

#36 - Cykelkatten - Cykel, liv och kärlek!

Ah men ffs låt den stackars kvinnan komma över sin karl ifred. Ofta man är snäll och glad när man har blivit bedragen (på ett eller ett annat sätt).

#37 - Anna

#36
Ifred? Det är ju hon som vräker ut sitt privatliv mer än nödvändigt.

#38 - Frida

Fast nu är det väl inte bara "låtsas vara rik" som han har gjort? I livestreamen berättade Isabella att det var både polis och säkerhetsbolaget som ansåg att hotbilden (mot exet) var tillräckligt hög för att behöva bryta offentligt och åka iväg. Om detta stämmer har jag svårt att tro att exet är direkt oskyldig. Jag undrar lite över varför så många köper Hampus historia och hänvisar till bloggbevakning som källa? Jag trodde att det bara var galna "sverigevänner" som saknade källkritik eller konsten att problematisera nyanserat utan att lägga egna värderingar i det.

Jag förundras också över hur somliga tycks älska att hata Isabella Löwengrip. Varför?

#39 - Soraja

Frida: Du säger ju det själv! "Om detta stämmer..." Den stora frågan är ju vad som stämmer?! För mig handlar det absolut inte om att hata Bella, men jag har följt de stora bloggstjärnorna i många år och fascineras. Jag har noga följt Bella och i denna soppa är det tyvärr mycket som inte verkar stämma som kommer ur hennes mun eller från hennes bloggtexter. Ena stunden ville H skaffa barn och hus med henne, i andra stunden tvingade han henne att ha någon slags öppen oseriös relation. Till Expressen sa hon att polis beskyddade henne, men i sin livesändning på Instagram säger hon att hon enbart har sitt privata vaktbolag anlitat. I livesändningen frågar någon varför hon visade bilder från sitt "hemliga gömställe" och hon säger du tydligt att de som är skyldiga exet pengar inte kommer att jaga henne och hennes familj med vapen. Polisen är enligt henne medveten om och hjälper exet i denna hotfulla situation, men vid andra tillfällen säger hon att han har lånat pengar av kriminella, så eh varför skulle polis då vara involverad? Alltså, förstår du att det finns en rad logiska luckor här? Det spelar ingen roll om exet krossade Bellas hjärta för det hon sysslar med är förtal. Hon utmålar honom som kriminell, spelberoende, m.m. och det är INTE okej hur mycket man än gillar/ogillar Bella.

#40 - anonym

Håller med #1 !

#41 - Tove

#31: Snyggt formulerat!

#42 - Hmn

Frida: Och idag säger Hs advokat att det inte finns någon hotbild och den hade funnits så hade de polisanmält....

#43 - paula

Hon har aldrig gett ett intelligent intryck. Det spelar ingen roll om du tjänat miljoner på bloggar och produkter.