bloggkommentatorerna

Den enda bloggstjärnan
(null)

Jag vet att det är lite tjatigt att bara skriva om Blondinbella varje dag, men hon utmärker ju sig när hon skriver såna här saker! Ingen annan skulle skriva att de har tagit på sig en billig trasa utan att ens få betalt för det, bara för att någon i ens team propsade. 

Vi kan ju inte hjälpa att alla andra svenska bloggare är så modesta och normala så att det inte finns något att säga om dem. 

//Mia 
#1 - Anonym

Menar hon att hon får betalt för alla andra kläder hon har på sig?

#2 - Haha

Alla kläder från Ellos iaf! 🤯🔫

#3 - ab

Tankeprocessen vid påklädning alltså
> Har jag ett samarbete med klädföretaget? Ja/Nej
>> Om NEJ, hur mycket gillar min stylist kläderna?

#4 - StrongMama

Mycket onödigt skit (kommentarer) den där kvinnan får stå ut med..

Jag personligt kunde ju inte bry mig mindre om det är ett samarbete eller inte, de flesta bloggarna tar ju på sig "Dagens Outfit" för att fota till bloggen "såhär ser jag ut idag" men sen kastar de av sig och byter om till bekväma kläder för att fortsätta dagen. Rena lögnen det med.
Men hon var otroligt snygg i den där klänningen i alla fall.

#5 - Hmm

#4 Du missade poängen med inlägget lite va?

#6 - Bella

Hon kanske inte tänkte på hur det gick att tolka det? Känns som hon ofta skriver saker som kan dubbeltolkas men det kan ju vara medvetet för att få uppmärksamhet

#7 - Anonym

Hon har ju sagt att hon provocerar medvetet för att få läsare. Konstigt tycker jag, finns ju så många andra minst lika framgångsrika som inte behöver provocera. Bianca ingrosso tex. Hon har väl både fler läsare och tjänar mer

#8 - Harmagedon

Haha! Undra om det är Ellos som har hört av sig efter alla kommentarer om hur otroligt dålig trovärdighet Bella har som reklampelare för dem eftersom hon bara bär deras kläder när hon får betalt för det?