bloggkommentatorerna

God fortsättning
Såhär långt blogguppehåll har vi inte haft på snart elva år. Fyra dagar. Det har varit oerhört skönt att pausa, men nackdelen är helt klart att det är svårt att komma igång igen. 

Det står helt still just nu. Jag har alltid haft svårt att göra något vettigt på mellandagarna. När jag jobbade i butik så var det den deppigaste tiden att jobba. Man laddar upp så enormt inför julen, och bara ett par dagar efter så ska man vara tillbaka och plocka upp resterna, utan att ha kommit vidare mentalt. Det är lite samma med bloggen nu. Ska man börja skriva om hur folk har firat jul? Det känns helt orimligt. Det är också för tidigt att blicka framåt. Det kan man snarare göra efter nyår. 

Men så närvarande folk är på sociala medier under julen ändå. Kanske inte just på bloggar eller på poddar, men alla hinner slänga iväg flera bilder på Insta och Facebook om hur de firar jul. Jag tycker det är trevligt. Förr fick man promenera utanför folks fönster, i mörkret, för att få se det man nu får levererat helt gratis. 

//Mia


#1 - Roligt

Roligt att läsa någon positivt om att folk delar med sig på sociala medier. Blev nästan lite paff att det liksom uteblev en kritisk kommentar.

#2 - Anonym

Jag tycker också det är himla trevligt att få en inblick, lite som när folk lägger upp från bröllop man själv inte är bjuden på. Räcker med små glimtar :)
Annars älskar jag att ta en liten promenad i villakvarteren kring middagstid på helger och högtider när det är mörkt och man ser in (låter sjukt men det är ju inte precis så att man stannar o kollar in utan man kollar ju in som hastigast när man går förbi) och man ser hur folk står i kök och förbereder mat eller hur en familj sitter kring matbordet. Mysigt på nått sätt.

#3 - Bella

Håller med om att det är mysigt att se andras julfiranden och framförallt gillar jag inspirationen till pynt och goda kolor och sånt som man får🙂

#4 - Josefine

Jag har bloggat på som vanligt under julen och märkte en enorm ökning av visningar under juldagarna - hade förväntat mig motsatsen. Så klart ska bloggare få vara lediga, men jag trodde att läsarna också skulle hålla sig borta från sociala medier för att umgås med släkt och vänner - men det visade sig vara tvärtom.

#5 - Åsa Aabakken

Ja det är tur att man har hund så att man har en ursäkt för att kika in hos folk när man är ute på promenad 😂

#6 - Anonym

Det är ju att promenera och titta in i folks fönster som är gratis, inte att se dem via sociala medier. Internet kostar, promenader är gratis.

Svar: Skosulor är inte direkt gratis tyvärr.
//Mia
bloggkommentatorerna

#7 - e

Välkommen tillbaka <3