bloggkommentatorerna

Julgalningen
Sofia Wistam la ut det här upp till skortstenen pyntade huset på Insta igår. Helt galet hur mycket tid och pengar det där måste kosta. Vet inte vad jag tycker riktigt men är det inte mer överdåd och märkligt än vad det är julstämning och fint? 

Jag minns att det var ett hus i Mölndal (Toltorpsdalen) som gjorde så här runt millenieskiftet. Vi kallade hen för julgalningen. 

Själv har jag inte ens hittat min ljusslinga som jag köpte förra året. Den är puts väck! Någon Saida bland läsarna som kan hjälpa mig? "Typ den ligger bland smycken och kläder, ganska långt ner, i en byrå med halsband. Ni skrattar? Det hade kunnat vara så. Jag har letat på alla troliga platser. Nu behöver jag tänka om. 

//Anna-Maria

(null)

#1 - Bella

Motsatsen till hur jag vill ha det men det är kul att gå förbi såna där hus😛undrar hur dyr elräkningen blir

#2 - Hanna Karlsson

Jag hörde om den här platsen på Rix FM imorse. Häftigt ändå att kunna göra en ljusshow. Sådant jag annars bara ser i amerikanska filmer liksom. Men jag vill inte göra det själv. :-)

#3 - Anonym

Haha, jag ÄLSKAR att ni är sådana gôteborgare! Bodde på Guldheden och det där huset såg man när man skulle runt Savfjället.

#4 - Åsa Aabakken

Jag tycker det är kul med folk som går all in. Din julbelysning ligger i en låda i garaget under en hoprullad matta 😂. M.v.h Åsa

#5 - Sara

Jag får sådan sjuk miljöångest av det där, även om det är fint.

#6 - Bor i närheten

#3 huset ligger i Östergötland, eller menar du något annat?

#7 - Anonym

#6 jag tror att #3 syftar på huset i Mölndal som Anna-Maria nämner i texten.

#8 - Caroline

Haha åh det huset i toltorpsdalen 😍 var magiskt att köra förbi där när det var mörkt. Har för mig att det blev någon rättstvist eller något då det blev för mycket bilar som körde förbi 🤔 (kan minnas fel, var bara runt 10 års åldern)