bloggkommentatorerna

Sorgen
Nu blir det om Bella igen. Men jag måste bara kommentera det senaste hon har skrivit om sorgen  Jag tycker det är fint. Måste kännas förjävligt i hjärtat och själen. Det är som om Hampus hastigt och tragiskt har gått bort för henne. Förnuftet ryckte in, men känslorna är kvar. Smärta. 

Frågan är hur mycket Bella styr över detta själv?  Är det hon eller investerarna som bestämmer? De hårda inläggen om honom börjar mjukna. Först var hon tvungen att sätta ner foten. Men nu kan hennes äkta känslor sippra fram. 

Den här sorgen som Bella har nu tror jag alla som har varit med om ett uppbrott från en vän eller partner kan förstå. Tänk då att du är kuggen i ett mångmiljonhjul samtidigt och måste välja rätt för en massa andra människors skull. Inte bara för barnen och dig själv. 

//Anna-Maria

(null)

#1 - Hanna Karlsson

Jag lider verkligen med henne! Att välja bort kärlek på grund av andra är något av det svåraste man kan göra. Vet alldeles för väl hur det känns.

#2 - Indira

Jag lider med henne. Men tycker någonstans det är lite märkligt att hon menar att H är den enda person hon på riktigt släppt in. Odd då? Som hon har barn med och levde ihop med i ett par år? Jag vet inte, för mig känns det så konstigt att hon under hela den tiden inte skulle ha släppt honom inpå livet. Och då har jag själv otroligt svårt att lita på och släppa in någon i mitt liv.

Tur hon kunde spendera 70000 kr som tröst. :)

#3 - Sofia

Har svårt att tro på något hon skriver nuförtiden, kanske hon är ledsen, kanske det hon skriver är fejk. Känner inte att hennes texter berör då hon ljugit så mycket över åren.

#4 - Anna

@Indira: förstår vad du menar? Är väl inget ovanligt. Vet flera bekanta där man skaffat barn med någon som de egentligen öppnat sig mot/varit sig själva. Är liksom ingen självklarhet att bara för man har barn ihop så är man 100% ärlig/öppen.

#5 - Lisa

Införa- hon har tidigare skrivit om sina problem med att släppa in personer "på riktigt" och att en stor anledning till att hon och Odd gick skilda vägar var just pga att hon aldrig släppte in honom fullt ut.

#6 - Lisa

Indira inte införa som autokorrekt tyckte 😀

#7 - anonym

Tur det finns många som förstår hennes smärta. En annan blogg gör ju allt för att skriva ner henne. Att det får ske. Och en del hetsas till att hata. Inte bra och passar inte in i ett upplyst samhälle.

#8 - Nettan

@Sofia: håller med dig! Det känns inte äkta med hennes sätt att vara öppen kring detta. Mycket för att hon är oärlig och för att man vet att allt på bloggen är noga kalkylerat.
Jag reflekterade också över att hon "sörjer" sådana saker som vi läsare redan vet om, t ex resor framöver, och inte små saker han borde ha gjort för henne i vardagen om de verkligen är ett så tajt par som hon skriver.

#9 - Kvinna

Jag tycker väldigt synd om Bella. Inte nog med att hon råkat illa ut, blivit skrämd och skärrad så drevas det mot henne på andra plattformer.
Jag tycker Bella är en bra förebild för kvinnor, hon är stark och skör men hon ursäktar sig inte. Hon viker sig inte och håller huvudet högt. En kvinna som når framgångar och låter inte mobbare störta henne.