bloggkommentatorerna

Traditionell jul
En tänker ju att Jimmie Åkesson vill fira jul på ett traditionellt svenskt sätt som typ Underbara Clara. Att det är hans målbild. 

Men så såg jag detta:

(null)


Han drar till Thailand och hänger med Färjan-Håkan. 

Men när jag tänker efter. Vad är det svennigaste man kan göra vid jul? Jo. Åka till Thailand. 

Det är ändå skönt att en inte är en del av de nya svenska traditionerna. Även om man inte hade tackat nej till att ha fått lyssna på Håkans och Jimmies samtal där under parasollet. 

//Anna-Maria

#1 - Anonym

Ska bli spännande å se om der är några miljöpartiser som tar flyget på semestern också 😅

Ska man dock ”försvara” Jimmy så är väl Thailand över jul väldigt svenskt...

#2 - Cecilia

Verkar som att han tagit bort inlägget...

#3 - wigwag

Extravalstaktik av smarte Jimmie. Vit medelålders man åker till Thailand. Varför frågar sig svensk dumliberalmaffia.. Och svarar själv reflexmässigt. Pedofil såklart. Så nu är Jimmie inte bara Rasist och Nazist utan också pedofil. Och eftersom svenska folket inte är dumma i huvet kommer SD få över 25% i kommande extraval. Smart Jimmie..

#4 - Lisa

Det allra värsta som finns är att vara svennig, säger medelklass-akademikern med näsan i vädret och bokar in ännu en weekendresa till London. Barnen måste ju uppleva nåt på jullovet, sportlovet, påsklovet, sommarlovet och höstlovet så det bokas resor hej vilt (men Thailand är bara dålig smak, där var vi ju 2006). Samtidigt vinner SD ännu fler röster, för ju mer förakt som visas för svenniga arbetares enkla nöjen, desto starkare blir deras stöd och desto mer växer klyftorna.
Det är sjukt viktigt för medeklassakademikern att vara inkluderande mot alla, men svennigt folk kan man tydligen mobba hej vilt, särskilt om de kommer från landsbygden. Jimmie blir ju en symbol för det, och att sitta på en solstol när de andra ”seriösa” politikerna pratar om ansvar är ju bara smart och hjälte-aktigt om man upplever att ens röst inte är något värd.

#5 - Marie

Där tycker jag han kan stanna kvar.

#6 - A

Jag tror att det är fejk, inlägget finns ej på Håkans Insta