bloggkommentatorerna

Alla hjärtans dag
Idag har det varit Alla hjärtans dag om ni har råkat missa det. Nej, jag tror inte det va? Överallt har det varit röda rosor och hjärtan. Bra med kärlek, även om jag inte är så pepp på att fira det själv. 

En del firar traditionellt, en del firar med barnen och en del firar själva

Jag firade med att låna en bil för att vår ena bil är på verkstaden. Bilen startade inte när jag skulle åka hem från mina föräldrar i Göteborg så jag ringde sambon som fick åka ifrån jobbet och hjälpa mig att putta bilen ner för en backe för att få igång den. Märklig känsla det där att skicka ner en bil rätt ner för en brant backe. 😱
Mitt i allt kom pappa hem tidigare än vad han brukar och jag utbrister i stress: -Vad gör du här!? Pappa: -Jag bor här! 😂
På vägen hem skulle jag hämta förbeställd mat i matbutiken och eftersom jag hade fått order om att inte stänga av bilen, så kunde jag inte låsa upp bagaget, eftersom man skulle ha nyckeln till det. Barnen fick sitta med matkassar upp till tänderna hela vägen hem. Stolleprov. 

Det var min dag. Inte så romantisk. Men om sambon inte kommit och hjälpt mig hade det kunnat bli separation. 😬

Hoppas att ni har haft en bra dag. ❤️

//Anna-Maria

Gullig instabild från ett roligt konto:
(null)

#1 - Fnulan

Var bitter och hatade alla Alla Hjärtans bilder och hyllningar... Tills mannen kom hem med blommor och paket. Japp, ni får kalla mig hycklare =)
Kram

#2 - ira

Första alla hjärtans dag som singel efter 15 år. Tja, inte för att vi brukade ha det särskilt romantiskt men visst är det en dag det är lätt känna sig extra oälskad.

#3 - Julia

Present från förskolan - löss! Blev tvätt och kamning på hela familjen och stortvätt istället för barnvakt och middag ute. Men blommor fick jag också.

#4 - Carro Blomqvist - I min Bipolära karusell

Jag spenderade dagen med min son. Pannkakstårta med glass <3 Trodde dom skulle pyssla på fritids då de är sportlov här... men nä. Men hans blotta närvaro makes me happy så min dag va fin.