bloggkommentatorerna

Att komma igång
Det blev visst en bloggpaus. Vi har haft mycket. Det är så mycket man ska hinna med hela tiden. Och mer vill man ju pressa in. 

Nu känner jag till exempel att jag måste börja följa Wahlgrens värld. Alla pratar om det, inte minst hela familjen Wahlgren själv, på alla sina sociala medier, så det känns som att jag bor under en sten som inte följer programmet. Det får bli ett löfte. Jag måste ta mig i kragen, för att bli en bättre metabloggare. Det handlar om att få in en vana. Att bara ha lite karaktär och se till att få det gjort så snabbt som möjligt. Så fort ett nytt avsnitt har kommit ut så måste jag se det. Innan jag har sett det får jag inte göra någonting kul, allt det roliga får vänta till senare. Det kanske kommer kännas trögt i början, men snart har man kommit in i att följa Pernillas tokiga familj och sen rullar det på.  Efteråt kommer det kännas skönt!


//Mia
#1 - Anna

Måste dock varna för att ibland kräks man när man ser det! Men skönt efteråt ju!

#2 - Sfhj

#1, varför kräks man? Vänligen utveckla!

PS: inte menat som en dryg fråga, är genuint nyfiken men inte så nyfiken att jag orkar plöja igenom programmet 🤓

#3 - Anna

#2 haha var menat som ett skämt! Men kanske lite sant ändå... För ibland måste jag byta kanal eller pausa för att de är så töntiga/korkade (svårt att hitta rätt ord och ja, jag vet att det mesta är tv-manus) men jag gillar ändå programmet på något sätt. Men skulle inte rekommendera det till någon!