bloggkommentatorerna

Av och på
Förr försökte jag alltid hänga med i vilken kille de olika storbloggarna var ihop med, men jag har gett upp för länge sedan. Många skriver ju inte ens ut namnet på killen, utan kallar honom X eller A och jag måste vara extremt intresserad av bloggaren i fråga för att en initial ska få fäste hos mig. 

Det är ju annorlunda när någon blir riktigt stadgad, typ gift eller får barn med någon. Eller, om de blir ihop med någon kändis. Behöver inte vara jättekänd, men till exempel en släkting till en annan bloggare. Som att Paow och Lance är ihop. Grejen är dock nu att det går så mycket fram och tillbaka att jag inte kan komma ihåg civilstatusen från den ena dagen till den andra i alla fall. Ihop just nu, i alla fall. 

Stör mig oerhört på folk som är framme och ska kommentera varje gång en influencer blivit singel: "Jaha, det var ju oväntat. INTE! Fattade direkt att det inte skulle hålla!!!" No shit, nästan alla förhållanden tar slut någon gång, och de där som bildas när man är runt 20 år är statistiskt sett de som har störst risk att ta slut. Tänk att tro att man är smart och extra klarsynt bara för att man börjar skrika "vad var det jag tänkte?!?" varje gång någon har blivit dumpad...
 
                                     
 
//Mia
#1 - Hmm

Hear hear!

#2 - Emma

Jag tycker inte heller man behöver hålla koll på det, sällan jag läser en blogg pga vem de är ihop med.