bloggkommentatorerna

Bebis nummer två på gång
(null)

Cissi Wallins insta den 15 januari. 

Hur många misstänkte att det var en bebis på gång här? 

🙋‍♀️ 

Cissi Wallin meddelade i julas någon gång att det var dags att försöka baka bebis. För ett PR veckor sedan låg hon inlagd för något "kvinnorelaterat" som skulle förtydligas senare. Förklaringen dröjde, och jag, min lilla detektiv hade mina aningar. Hon avslöjar nu att hon är gravid med ett småsyskon till Helmer. Grattis Cissi!

Hon har kämpat på bra, trots illamående och varit i Polen och spelat in tv om kvinnors rättigheter där nere, om jag förstått det rätt. Jävlar, vilken kvinnokamp alltså, mitt i preggokräket. 

//Mia 
#1 - Sonja

Så kul med fler 2018-barn!

#2 - Elli

Så kul! Och så skönt när bebisverkstad går så snabbt när man går ut med det offentligt tänker jag. Inte lika kul att ha outat det om det tar ett år eller mer.

#3 - johanna

Elli: Fast också skönt tycker jag?! Jättekul och skönt för Cissi såklart att det gick fort nu men om man ska snacka mer övergripande gillar jag att vi blir mer och mer öppna om att det ibland TAR tid, att det ibland BLIR missfall, osv. Jag hade ingen aning om detta fram tills för ett par år sen. Trodde att folk bara började ligga oskyddat och bam två månader senare fanns det en bebis på tillväxt.

#4 - elli

johanna; du har nog rätt. Absolut pratas det mer om att det kan ta tid, missfall etc. Men jag får nog ändå säga att jag tycker att det man främst hör om är när det går snabbt. Men det är klart att Cissi inte visste hur snabbt det skulle gå när de skrev om att de ville börja försöka :)