bloggkommentatorerna

Bring it on
Ni vet att systrarna Bring och Törnegren har varit gravida samtidigt. Har varit alltså. Nu är det bara Victoria som är gravid. Alexandra Brings lilla tjej ville ut 50 dagar för tidigt. 😱 Allt gick bra som tur var. Grattis! 👶

Syrran Victoria är lite bitter över sin egen situation, men vem klandrar henne. Jag hade också varit lite irriterad över att ha varit gravid i två månader före systern och sen föder hon före! Om Victoria går ända till vecka 43 kan det bli så att hon har varit gravid nästan tre månader längre än sin syster. Hoppas för hennes skull att det sker snarast. 

//Anna-Maria

(null)

#1 - T

Lite OT men kan ni inte kommentera den här grejen med blondinbella och intervjun där hon kallas maskrosbarn? Jag tänker att ni varit med under nästan hela hennes bloggkarriär och kanske har koll på vad hon skrivit om sin barndom genom åren?
Känns fruktansvärt att Hon försöker utnyttja epitetet ”maskrosbarn” för att tjäna pengar/vinna sympatier.

#2 - Diana

haha stackare. Alltså vad surt att just storasyrran ska föda före !! inte nog med att hon kom ut först, är störst äldst, får göra mest antagligen genom hela uppväxten så föder hon före trots att hon kom efter med att bli gravid.. Jag har inte syskon men kan verkligen se hela scenariet framför mig. Men i det stora hela tror jag hon tar det bra. Hoppas hon också föder snart! :)

#3 - M

Fast nej. Jag skulle aldrig kunna vara avundsjuk på någon som föder för tidigt. Hade alla dagar i veckan valt att ha kvar bebis i mage än fött för tidigt! Det är ingen dans på rosor även om alla mår bra.

#4 - Sonja

Hon har fött i samma vecka som jag är nu!! Kors vilken chock. Jag hade blivit helt förskräckt om det satte igång nu. Nä hen får gärna stanna kvar där inne åtm fyra veckor till. God bless den söta nya lilla familjen! Hoppas hon ska kunna ta till sig barnet emotionellt fastän det skedde så snabbt <3

Som svar till T:
Jag har inte följt Blondinbella nästan alls men jag tycker iaf inte att maskrosbarn behöver va felaktigt använt för hennes del. Oavsett vad hon delat med sig offentligt- vad vet vi?

#5 - Petra

#1, Vad är definitionen av maskrosbarn?

Är det inte någon som haft en jobbig uppväxt men ändå lyckats ta sig upp genom asfalten för att blomma, "mot alla odds"? Har jag fel?

Oavsett så kanske du inte ska försöka ta ifrån Bella rätten att känna sig/kalla sig det om det så är hon upplever sitt liv och sin barndom..

Det tar ju inte ifrån andra barn eller vuxna att kalla sig det på något sätt. Det är inte en tävling i vem som har det värst.

Och oavsett vad vi känner till så kan det ju finnas otroligt mycket under ytan som vi läsare aldrig fått ta del av...