bloggkommentatorerna

Bröllop som nisch
Paulas blogg håller på att förvandlas till en bröllopsblogg. Hon skriver mycket om dels sitt kommande bröllop, men också om podcasten på det temat, som hon ska ha tillsammans med Johanna Kajson. 

Hur känner ni kring det? Går man i bröllopstankar själv antar jag att man är jätteintresserad. Har man själv inte såna planer, hur känner man då? Jag tycker personligen att det är ganska kul när en bloggare plötsligt nischar sig utefter dess eget liv, så jag har inget emot det. 

//Mia
#1 - Anonym

Ja Englas blogg verkar iallafall ha blivit adlinksnischad. Gud bevare mig så mycket shoppingtips hon har!😳

#2 - johanna

Har man livsstilsbloggande som sin nisch är det klart att man ska förändra innehållet i takt med att livet ändras, tänker jag. Men om jag hänger kvar beror på. Bröllop är jag totalt ointresserad av, så där skulle jag nog slutat läsa (men jag följer inte Paula sen ett par år, tror jag lessnade redan när hon blev så träningsfokuserad). Däremot har jag fortsatt läsa många bloggar trots att de fått barn. Det är lite otippat för barn är heller inte något som ligger nära min livssituation, men uppenbarligen intresserar det mig ändå..?