bloggkommentatorerna

Fantastisk lördag
Blondinbella beskriver sin fantastiska lördag: "Barnen somnade i bilen så jag lyssnade på en inspirerande podd och njöt av att få köra bil."

Jag relaterar till hur skönt det är när barnen är tysta i bilen. 🙏

Men en "inspirerande podd"? Vad ÄR det ens? Själv lyssnade jag på En varg söker sin pod, i morse. Tillbaka efter barnafödande och de var liiite lite mer privata än vanligt och pratade om just det och jag håller med om att det är just det privata man vill höra. (Inspirerande karriärstips, not so much) 

//Mia 
#1 - Eva

Men exakt! Helt ok att sälja sig själv till reklam, men för att det skall intressera mig så krävs att personen bjussar på sitt liv. Aldrig orkat följa Sofi Fahrman och liknande utan vill ha lite personlighet i bloggar och poddar.

#2 - Ida

Fast Sofi Fahrman är rätt personlig i trettio plus trevar-podden tycker jag. Klara och Tove är ju mycket mer bjussiga om sig själva dock, men tycker nog att Sofi har öppnat upp sig mer och mer sen starten!

#3 - Anna

@#2: håller inte med! Sofi är supertråkig och försöker avbryta de andra hela tiden när intressanta diskussioner dyker upp. Tror podden skulle vara roligare utan henne.

#4 - Maddo

#2 jag håller inte heller med dig. Upplever att hon tystnar när Tove och klara har en intressant diskussion. Säger sällan sin åsik så länge de inte kommer till mode tex... men inget personligt.
Känner också att hon ibland avbryter eller leder in på fel spår när klara och Tove snackar.
Tove är ju heeeeeelt fantastisk! Vilken rolig och smart människa.

#5 - Cessie

Vad roligt att fler har reagerat på det. Jag har slutat lyssna på podden eftersom det oftast stannar vid ytligt snack. Vissa diskussionsämnen som faktiskt är viktiga och intressanta avhandlas väldigt ytligt. Den mest öppna är klara, sedan Tove. Sofi är härlig på sitt sätt men ack så tråkig att lyssna på i längden.

Har nu lyssnat på Självklart? Den podden är grym och känns djup och jag lär mig alltid något.