bloggkommentatorerna

Februari!
Januari 2018 är lagt till handlingarna. Maken till lång månad har jag aldrig stött på. Det är alltså bara en månad sedan jag och Anna-Maria skålade in det nya året tillsammans, men det känns som ett halvår har passerat sedan dess. 

Nu är det februari, och vi kommer säkert få se fler inlägg än det här börja med den rubriken idag. Man är ju glad när det går framåt såhär års. 

Vad kommer ske på sociala medier nu när galamånaden är över? Alla hjärtans dag och Melodifestivalen är ämnen som blir större och större. Hade man inte hängt på Facebook och Instagram så hade man eventuellt haft en chans att missa båda spektaklen, men det går ju inte nu när alla ska berätta om hur mycket de älskar någon och hur dålig första låten som gick vidare till final var. Folk som inte hänger sig åt att älska andra människor offentligt brukar kunna skoja lite om hur trötta de är på vabruari. 
                                    
 
När jag var yngre var bokrean en stor grej såhär års. Men den passar inte lika bra på Instagram. 

Semlor däremot, i olika former. Nu även som läsk. 

//Mia
#1 - Anonym

Alex och Sigge på en torsdag?! Kaos! Varför?

Svar: Eller hur? ”Nej nu blommar löken” tänkte jag när jag såg det.
//Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Cathrine

Stackars Linn Olsson måste ju ha sån extrem otur. Hon köpte ju först en häst med kissing spines för några år sen som hon var tvungen att avliva och nu har hennes superfina nya häst också blivit utdömd. Fyfan :(

#3 - Ida

Åh, men bokrean vill ju jag se många uppdateringar om på Insta! Böcker över huvud taget tycker jag borde få mer plats på Instagram.

#4 - malin

Alltså jag hänger inte med i svängarna, läser bara Kenza lite sporadiskt men i alla år har hon hatat sin pappa osv. Nu verkar de helt plötsligt haft jättebra kontakt? Kan någon förklara det jag missat? #confused

#5 - Ida

#4 - Hon skriver ju att hon precis vant sig vid att ha honom i sitt liv igen, så troligtvis blev de väl sams igen i samband med att han blev sjuk.