bloggkommentatorerna

Gammalt vs nytt
När man helt plötsligt slås av den deprimerande tanken att man aldrig mer i hela sitt liv kommer vara ihop med en ung kille, så känner man ju hur förgängligt livet är. När man inser att ingen av ens eventuellt kommande partners kommer se ut som Leonardo diCaprio gjorde i Romeo and Juliet, inte ens om man kisar. 

                        
 
Då gäller det att påminna sig om fördelarna med att inte ha en ung kille

                     
 
Då kan man till exempel tänka att en gammal gubbe säkert inte kommer hitta på att han ska börja måla graffiti på canvasdukar i alla fall. 

//Mia
#1 - XoX

Typ Blondinbellas visionboard med extra färger

#2 - Johanna

Älskar er.

#3 - Ellen

Herrejävlagud. Samt "kuasimodå", roligt!

#4 - fghjk

SÅ skönt att aldrig mer ha en ung kille!!!! Kommer inte sakna det.

#5 - fhjk

Fast ja.. om du verkligen vill så är ju inget omöjligt (Camilla läckberg, Anita schulman etc...). KBK Mia... Du kan alltid skaffa dig en ny familj! Och om det skulle visa sig vara försent så kan ju den nya killen agera både man och barn, ingen skada skedd alltså.

#6 - Frida

Hahahaha dör! Trodde ni tagit en random bild från nätet, så absurd. :D

#7 - Fghjk

Hahhaha klickade inte heller in på paulinas blogg innan jag kommenterade... Hahhajajha alltså gud, känslan om ens sambo skulle komma hem och säga något sådant 😂😂😂🙌🙌🙌🙌

#8 - Anonym

Det är nästan för pinsamt för att ens läsa. Magdalena har ju nu deklarerat att Paulina är så underbar och fin, så familjelyckan verkar ju vara optimal. Konstigt att Lance då fick någon typ av mentalt falling-down-syndrom när han ville leka konstnär ... patetiskt var väl bara förnamnet?