bloggkommentatorerna

Kan någon prata om något annat än hud, tack
Lyssnade på Hannah och Amanda report nu, och de är absolut inte ensamma om att prata om hudvård nonstop. Det är ju en trend att snacka hudvård, sägs det, men de som säger det är också de som har ett hudvårdsmärke. Det har i och för sig nästan alla kändisar nu.

Hannah och Amanda pratar om hur passé det är att prata om ögonfärg. Att framhäva ögonen är 80-tal. Nu är ögon helt oväsentligt enligt dem, och det alla bryr sig om är hud. 

Hahahahahaha. Har man en gång mött en blick som betyder någonting så skrattar man ihjäl sig när man hör det.
 
Men det krävs väl att en färgadelinsföretags VD startar podcast för att någon ska erkänna det. 

//Mia
#1 - Ellen

Känns också väldigt passé att ägna sitt liv åt eget och andras utseende...

#2 - Lisa

Finns inget tråkigare än att prata om hudvård. Kanske träning, kvadratmeterpriser och pensionssparande också.

#3 - hanna

Så fruktansvärt ointressant med hudvård! Mvh en tvål-tvättare. Ibland har jag vart sugen på att lyssna på Kakans podd pga nån intressant gäst men sen kommer jag på att just det, fan, det var om hudvård ju...

#4 - C

Hannah och Amanda om något känns jävligt passé.

#5 - Sara

Hudvårdstrenden är verkligen på väg ut. Det var kul ett tag, men vem orkar hålla på med (och höra om) syror och masker i längden? Tycker också att Kakan verkar ha tröttnat lite :)

#6 - Elina

För oss som måste kämpa med huden är det ett intressant och uppskattat ämne.

#7 - Hanna

Lol älskar när ni är vassa.

#8 - Cornelia

#3 Lyssna på Kakans podd ändå! Sjukt rolig och intressant, lite olika hur mycket hudvård det handlar om, känns oftast som en liten avstickare bara. Så missa inte den! Älskade avsnittet med Oscar Zia ☺️

#9 - Anonym

Yta känns passé och även Hanna och Amanda 🤮

#10 - Sofia

För mig som verkligen har stora problem med min hy så har jag dock insett att dyra kemikalier hjälper inte långt. Frisk hy kommer inifrån! För övrigt undrar jag hur länge till folket orkar med H & A.

#11 - En annan Jessica

Är det bara jag som tycker att Blondinbellas hudvård känns mer seriös, genomtänkt och ”ärlig” jämfört med Hannah och Amandas som mer känns hafsgjord för att kunna dra in ännu mer pengar från sina trogna fans? Såklart vill IL också tjäna pengar, men hennes produkter är ändå bra på riktigt. Verkar folk tycka. Ska erkänna att jag inte testat varesig ILs eller HAs stuff. Så ja. Borde kanske vara tyst. Men ville ändå se om någon delar min känsla!!

#12 - Anonym

#11 tror det kan vara för att Isabella försöker sälja bra produkter, medan Hannah och Amanda försöker sälja sig själva, en livsstil. Hannah och Amanda säljer alla möjliga grejer och efter det totala magplasket Hers, så känns inte HA's produkter så ärliga. Jag har använt Löwengrip Care and Colour både smink och annat och det är verkligen riktigt bra grejer. Isabella har ju haft riktig problemhy själv.

#13 - Anonym

Varför vill man ens köpa hudvårdsprodukter av bloggare? Eller är jag för gammal för att förstå kanske? Eller är det bättre att köpa deras produkter för att det då krävs att de är bra - annars kommer de bara bli nersnackade? Eller behöver de inte va bra - just för att de är bloggare och redan har sin skara trogna fans.

Mig lockar det inte att köpa varken blondinbella eller systrarna hanna&Amanda produkter. Men det beror kanske på att jag har lite svårt för deras försäljningsmetoder. Jag är mer för det genuina. Men det kanske inte funkar längre. Jag kör på med mina produkter från apoteket å bodyshop helt enkelt 😁