bloggkommentatorerna

Kändisblogg jag inte följer
Marie Serneholt har börjat blogga på Metro Mode, och det är ett tips till er som vill läsa en kändisblogg skriven av en snygg influencer utan anspråk på personlighet. Som människa sågar jag naturligtvis inte henne, jag vet absolut ingenting om hur hon är i verkligheten, men bloggen består av samarbetsinlägg, adlinks och bilder från olika plåtningar och sminkningar. 

Jag förstår att det är lockande att få pengar för samarbeten, men om man är känd och inte har någon lust alls att bjuda på sig själv så kan man hålla det till instagram tycker jag. En blogg kräver mer innehåll än reklaminlägg. 

 
//Mia
#1 - Anonym

Där slog ni huvudet på spiken!
Jag har försökt att läsa hennes blogg men den är för själlös gör mig. Tyvärr påverkar det hennes programledarroll för mig, jag har svårt som tittare att se förbi den välpolerade ytan och avstår från hennes program, då jag bara kan se hennes ”persona” från bloggen.

#2 - Francis Dollarhyde

Tror inte att det går att bli mer menlös.

#3 - Diana

har faktiskt inte kollat in hennes blogg och kommer nog inte att göra heller. Hon intresserar mig inte. Inget illa ment men så är det, alla kan inte ara ens smak..

#4 - Hanna Hanna

Exakt! Finns det nåt tristare än en blogg som enbart är strösslad med samarbeten.

#5 - Hanna Karlsson

Jag kollade in hennes blogg för ett tag sedan men vände lika snabbt igen. Det finns även en annan blogg som jag läst hur länge som helst men som jag börjar tröttna på grund av adlinks i varenda inlägg. Förutom receptinläggen. Det är så trist med en annars så bra blogg.... (Nej det är inte Engla. Hennes blogg kommer jag aldrig tröttna på).

#6 - johanna

Jag följde henne på Instagram när hon var ihop med De vet du-Johan, då var det rätt kul ett tag tyckte jag men sen gled det över till samma vanliga snygga men tomma flöde som det är nu. (Känns ju sådär fräscht och medvetet av mig att följa en kvinna pga hennes man....) Men jag har verkligen inte ett stort intresse för vare sig mode eller skönhet så jag är nog inte målgruppen för Maries blogg.

#7 - Siranee

Tråkigt och precis så, när hon dök upp som programledare för Bingolotto så slutade jag titta, inte för att jag spelar bingo 😉

Jag slutade blogga på en bloggportal när de tog in ”kändisar” och började blogga som toppbloggare. Gå hellre min egen väg och styr reklam själv som passar mig och mitt varumärke/nische. Nu med mindre besökare men trogna sådan. Mer värt! .

#8 - Carro Blomqvist - I min Bipolära karusell

Nej Maries blogg kan jag inte läsa heller. Pallar inte all reklam.

BB har skrivit ett träningsinlägg idag (haha känner mig som värsta reportern) , iaf... hon drar där upp O igen. Alltså förlåt, är det bara jag eller drar hon inte upp honom vääääldigt ofta i negativa sammanhang? Förstår inte grejen. Varför gör hon det. Jag skrev en kommentar faktiskt men räknar inte med o få svar direkt.

#9 - XoX

"de här klänningarna var SÅ fina i ryggen" *visar bara foto framifrån*

XD inte van bloggerska

#10 - Lars Persson

Haha "XoX" så sant!

#11 - Emma

Inte en blogg jag är intresserad av faktiskt. Är lite trött på adlinks, hur mycket kan en bloggare egentligen tjäna på det?

#12 - Elina

Håller med er till fullo, kändisar som bara beskriver livet som kändis är totalt ointressant för mig. En "kändisblogg" jag däremot följer med glädje är Sanna Lundells. Prestigelös, ärlig, mysig och de gånger hon gör någonting kändisrelaterat (typ galor) är det med distans och med glimten i ögat. Aldrig skrytsamt. Bara jävligt skönt o gött.

#13 - Bella

Jag kollade in hennes blogg nu och tänkte hur illa kan det vara? Det var ju verkligen bara reklam haha, till och med dubbel reklam i ett inlägg 😂

#14 - Anonym

Ni satte verkligen ord på EXAKT det jag tänker om henne. Hon känns mest som ett tomt skal!

#15 - Josefina

Ryktas om att Metro varvar in flera microinfluencers just nu. DET ser jag framemot!