bloggkommentatorerna

Livet på en pinne
Melodifestivalen drog igång igår som ni kanske märkte. Jag ska inte skriva så mycket om det mer än att artisterna som är heta på sociala medier är de som går hem bäst. Sigrid som är ihop med Samir och så Benjamin Ingrosso. 

En annan kul grej var att Anna-Klara Folin som jag har åkt konståkning med hade varit med och gjort den bästa vinnarlåten, My turn. Henne har jag inte sett på över 20år. Så dyker hon upp i mello. Märkligt. 

Nästa vecka går säkert Samir och Viktor vidare också. 

Men jag tror dessvärre att Edvard Bloms "Livet på en pinne" kommer göras i en dansversion och bli en plåga framöver. Så det spelar ju ingen roll om låtarna inte går vidare.

Era tankar?

//Anna-Maria

Samir gör reklam i SVT:

(null)

#1 - En jobbig läsare som inte ger sig förrän hon fått svar

Anna-Maria!

Eftersom du inte svarade under förra inlägget så frågar jag igen;

Hur vet du att du kan avgöra på exakt alla (i din närhet) om de har botoxat sig eller ej?

Det kanske finns människor i din närhet som använder botox men inte pratar högt om det, och som du inte har någon aning om att de har botoxat sig? Hur kan du vara så säker på att det inte är så?

Menar inte att vara otrevlig, förstår om det uppfattas så när jag "jagar" dig, men vill förstå hur du tänker. Att vara så stensäker i sitt uttalande känns ju väldigt naivt.

#2 - A-M

#1 Jag är ganska säker på att jag hade sett det på en nära vän. Man ”kan” deras utseende väl. Även om man inte tänker på det aktivt. Sen är jag ganska uppmärksam av mig.