bloggkommentatorerna

Moffakalsipper
Min egen jacka, boyfriendjackan, momjeans känns okej. Men ex-boyfriendjackan. Vem vill ha den på sig? Ett ex vill man ju bara glömma. Ta din j-a jacka!😢

Vad är grejen med att det heter så? Någon som kan förklara? 

När kommer grandfatherkalsipperna?

//Anna-Maria

(null)

#1 - Carro Blomqvist - I min Bipolära karusell

Vilket lustigt namn på en jacka ... eh, och inte kan jag förklara varför det heter så heller. Jag har en historia om en jacka, fast det är inte en "ex-boyfriend-jacka". Jag drar den ändå lite kort, på alla hjärtans (komersielladagen-wohoo)-dagen.

Jag träffade en kille under en period. Jag tyckte (o tycker) om honom mycket. Han fyllde år strax efter att vi började ses ... så jag köpte en jacka till honom i födelsedagspresent. Han blev så glad... aldrig sett nån bli så glad för ett plagg faktiskt. Men så dog han, några månader senare. Något i mig ville ha tillbaka jackan, vem skulle ha den annars liksom... hamna i soporna eller nån secondhand-butik.

Världens finaste familj såg till att jag fick tillbaka den ... så nu har jag den här. Jag kan inte använda den givetvis, de blir för jobbigt. Men den är här hos mig i alla fall. Den luktar honom, fortfarande. Jag kanske är störd, de är inte så att jag går och luktar på den. Men anyway... de var en liten historia om en jacka i alla fall.

Hoppas nån av era andra läsare kan ge svar på er fråga, de vore intressant att veta. Inte kunde jag hålla mig kort heller, sorry för det!

#2 - A-M

#1 Beklagar. Sorglig historia.❤️Förstår varför du vill ha den jackan. Då får den en helt annan betydelse.

#3 - Anonym

Engla gör alltså fortfarande dessa adlinks-kollage.
Inte det minsta inspirerande.

#4 - Hanna

Jag fattar inte heller....

#5 - Emma

Åh vilken fin berättelse ändå Carro ❤️

#6 - Blomma

Ett klädesplagg du snodde vid separationen eftersom du ville ha det? Konstigt namn.

#7 - Tess

Jag tänker att det är menat att man behöll plagget, men inte snubben.

#8 - Carolina

Jag har kvar en tröja från mitt ex. Han är fortfarande en av mina bästa människor i världen men bor på andra sidan jordklotet. Brukar använda tröjan om jag är ledsen. Känns tryggt och som han håller om mig.