bloggkommentatorerna

Pedofilkämpe?!
En människa som aktivt jobbar för att förstöra för folk som fajtas mot pedofili, den människan bör man vara rädd för. Vad är motivet? Sänka Elaine, i bästa fall, måste man väl ändå säga, även om det också vore hemskt. Att hjälpa pedofiler? Ännu värre. 

Den där personen borde kollas upp. Brinner man så starkt för att stjälpa pedofilimotståndares arbete så har man kanske ett farligt uppsåt?

//Mia 
#1 - Johanna

Men hjälp, läste slarvigt och trodde det VAR Janne Josefsson och inte någon som leker densamme. ”Han har verkligen gått ner sig” tänkte jag.

Men superläskigt, vad driver denna individ? Hmm.

#2 - T

Den där verkar ju helt galen.

Jag är dock 100 % för Elaines ändamål med hennes kamp mdn har generellt sätt rätt mycket invändningar mot hur hon utövar den. Skulle dock ej försöka stoppa henne på något sätt, hon GÖR ju ändå något. Men jag menar bara att man kan ha svårt för Elaines metoder utan att vara pedofil. Ibland känns det som det rätt fort antyds att man sliter i barnen ifall man inte håller med om metoden.

#3 - Carro Blomqvist - I min Bipolära karusell

Usch vilken obehaglig människa ... stackars Elaine.

#4 - Fröken fräken

Men vad hon skriver dåligt! Att någon "leker Janne Josefsson" och så en bild på honom känns väldigt onödigt, jag trodde också först att hon menade det verkligen var Janne Josefsson. Att hon skriver i mejlet till psykologerna att han antagligen är psykiskt sjuk känns också konstigt.

Givetvis håller jag inte pedofiler bakom ryggen, det känns som om man måste påpeka det om man inte okritiskt hyllar Elaine i alla lägen.

#5 - Alltså

Men sjukt olustigt för Janne Josefson att hamna i det sammanhanget?

Inledningen "En man som presenterar sig som ”frilansjournalist” leker Janne Josefsson och försöker sätta dit Treskablinoll" kan man ju, om man läser lite slarvigt, tolka som att Janne Josefson leker frilandjournalist...

Plus att när hon formulerar sig som hon gör, får hon det att, oavsett hur hon menar, låta som att Janne Josefson vill sätta dit treskablinoll, precis som denna man som ringer..? Är Janne emot treskablinoll, eller varför skriver hon på det sättet hon gör? Kan ha missat något?