bloggkommentatorerna

Podda bland folk
Underbara Clara skriver här om hur hon och Erica jobbar med sin podcast. De har valt att spela in i naturliga miljöer. Ärligt talat har jag knappt tänkt på det, även om jag hört många. Någon gång vet jag att var på kyrkogårdar, och det var väldigt fint för de beskrev miljön och pratade om sorg. Jag har inte lyssnat på den från simhallen men jag kan tänka mig att jag som lyssnare kanske hade blivit lite störd av att blev avbrutna och började prata med någon annan.

(null)


Den bästa podden som spelas in i offentlig miljö tycker jag är Lunch med Montelius. Martina Montelius och Gunilla Brodrej tar en lunch på nån restaurang. De äter och dricker ett glas, recenserar maten och blir ibland lite salongs. Det är väldigt trevligt faktiskt. Men jag är ingen ljudfascist, så jag bryr mig inte så mycket om  bakgrundssorl. 

Har ni något annat tips på bra podcasts som spelas in "på stan"?

//Mia
#1 - Giraffen

Vill gärna lyssna på Montelius-podden men står verkligen inte ut ned det dåliga ljudet. Har försökt flers gånger och ibland är de pålugnsre restauranger, men har ändå stängt av pga ljudet... Ljudet i Clara o Erikas pod är lite bättre även om de inland också är i alldeles för ljudförorenade miljöer för att det ska vara vilsamt att lyssna.