bloggkommentatorerna

Saknad

Åh herregud! Fulgråten till det här fina, fina inlägget är inte nådigt. Vet inte vad det var i Kenzas inlägg som slog an på mig så här? Man har ju läst ett och annat sorgligt och fint inlägg genom åren. 

Men det är nog att jag tänker på Kenza som barn och hur jag har följt hennes blogg sedan dess. Det känns som det kommer så nära en på något sätt. 

Sen är det fint med det här genuina och äkta i en blogg. Kenza är bra på det sättet. Alltid jordnära och ödmjuk trots framgången. Hon har inte förändrats så mycket på det sättet och hon kommer alltid vara den där fjortonåringen någonstans för mig och när jag tänker på att den tjejen har förlorat sin pappa så brister det för mig. 

Tack för att du delar med dig. ❤️

//Anna-Maria

(null)

#1 - Erica

Så himla stort av henne att förlåta. Tycker hon verkar vara en fantastisk människa, vän, dotter. Jag hade nog inte pallat. Men Kenza 💗

#2 - Hanna Hanna

Starkt och fint! ❤️

#3 - Alina

Tycker också att Kenza verkar vara en helt fantastisk person. Outstanding i bloggvärlden på det sättet att hon fortfarande verkar vara sig själv, ödmjuk och äkta. Och hennes senaste inlägg är så otroligt fina trots det sorgliga.

#4 - Emma

Så fint skrivet av henne ❤️ Hon känns så ödmjuk om man jämför med Bella som verkar ha fått storhetsvansinne 😌

#5 - Hanna Karlsson

Hon är så äkta och stark! Fint av henne att kunna förlåta. <3

#6 - Carro Blomqvist

Kenza har alltid verkat vara en så fin människa, vars framgångar inte stigit henne åt huvudet. Sorgligt med hennes pappa men starkt av henne att skriva om det så från hjärtat.

#7 - Diana

Ja usch vilket känslofyllt inlägg. Hoppas hon fick ett bra avslut, ett bra svar på allt och att hon nu kan gå vidare med mer lugn i själen. <3

#8 - Lina

Och på tal om att skriva vackert, det kanske inte är en blogg ni läser men Linn Olsson skriver så fruktansvärt hjärtskärande vackert om diagnosen att hennes häst är utdömd och troligen ska tas bort. Hennes sätt att formulera sig i sorgen och säga adjö till allt är så man själv håller på att börja gråta.

#9 - Anonym

Gud så fint. Hade inlägget varit längre hade tårarna runnit.