bloggkommentatorerna

Snart är det dags
Jessica Lagergrens senaste rubrik är verkligen en klassisk skvallertidnings-löpsedel! 

Jag blev så ivrig och slarvläste såpass illa att det tog mig mer än halva inlägget innan jag fattade att hon inte är gravid, utan har fått grönt kort av sambon att börja försöka efter sommaren. Kul för Jessica. Jag vet att hon har längtat länge, men att hon velat att hennes kille ska vara lika på som hon. Och det kan man ju förstå. 

Älskar trenden att inte bara avslöja graviditeter tidigt, utan även INNAN de startas. Cissi Wallin berättade även hon att bebisfabriken stod redo, i höstas någon gång. Nu är hon gravid. Hoppas det går smidigt för Jessica också. 
 
//Mia
 
 
 
#1 - Sara

Fast det här var ju verkligen att ta i, ett halvår innan de ens ska börja ”produktion”? Lite tramsigt tycker jag nog.

#2 - H.Y

Sara, tramsigt för dig kanske, antagligen inte för henne, och det är ju hennes blogg i vilken hon skriver om sin vardag och sina upplevelser.

#3 - Caroline

Jag tycker inte det är något konstigt. Jag ville ha barn innan jag ens träffade min man och det tog fyra år in i vår relation innan han blev sugen. Då var jag så himla glad att få börja försöka! Hade typ trånat efter att få ta ett gravitiditetstest och få hoppas på positivt, istället för tvärt om.

Saker kan gå fel när som helst under en graviditet också (eller under resten av livet för den delen), llåt folk ta ut glädjen i förskott om de vill :)

Jag gissar förresten på att de kommer börja försöka om typ en månad, när folk väl börjat fundera på det verkar det ofta gå snabbt att ändra inställning.

#4 - Pethra

Så underbart roligt för henne, den längtan alltså... När jag och maken bestämde att vi skulle börja försöka på nytt med ett syskon (vi hade försökt under 3 år utan framgång) så skulle vi vänta till efter nyår, detta var i september. Dock fick jag ägglossning två gånger i oktober sedan och jag var gravid redan inom 1 månad.

#5 - Carro Blomqvist - I min Bipolära karusell

Jag tycker att det är lite märkligt att skriva så innan man ens är gravid ... med den rubriken. Men det är jag, det. Jag tycker egentligen att rubriken är mest konstig... "vi ska ha barn" ... innan man är gravid. Nja. Men önskar henne good luck me det, när de blir dags.

#6 - spanienpappan.blogg.se

Rolig trend kanske, men jag tänker att hon skapar en massa onödig press på sig själv.