bloggkommentatorerna

Stjärnor och glitter
Titta så fint Ditte Svanfeldt skriver om syskonkärlek. Hur fantastiskt det är att man kan skapa en människa - och sedan skapa en till, så att de får varandra. Jag blir så fascinerad när jag lyssnar på mina barn, att de verkar förstå varandra bättre än vad jag förstår dem. De är med varandra så mycket, leker samma lekar, har samma fantasier, ser samma program på tv, så deras hjärnor är mer sammankopplade med varandra än vad min hjärna är. 

Men varje syskonrelation är ju unik. Dittes tre flickor har olika förutsättningar. Jouline är äldst och klok och duktig. Della har en medfödd hjärnskada och ler och strålar. Duni är liten och nyfiken. 

Mrs Mighetto har gjort en print i Dellas namn. 25 kronor av varje såld poster går till Hjärnfonden. 

..I taket lyser stjärnorna och glitter regnar ner i Miss Dellas bruna lockar. Hon dansar i takt till låga toner och hennes oövervinneliga styrka fyller rummet. Tiden stannar och Miss Della sprider magi, idag är det glitter och fjärilar. Här och nu är alla tillsammans och kärleken besegrar allt.

Så fint. 

//Mia
#1 - Emma

Det är verkligen fantastiskt att få ha syskon att dela sitt liv med! Båda mina systrar är ett utav de viktigaste personerna i mitt liv ❤️

#2 - Syster

Tycker syskon är överreklamerat och definitivt överskattat. Jag har väldigt bra relation med mina men kollar man omkring sig...