bloggkommentatorerna

Bloggare fälld i rätten
Som rubriken talar om, så har en bloggare blivit fälld i rätten och det är Alexandra "Kissie" Nilsson som åsyftas. Hon blev fälld för att inte ha varit tydlig nog med att skriva att det var reklaminlägg. Om hon slarvar igen kommer hon att få betala 100000kr i vite. 
 
Bra med domar av det här slaget så att man får vägledning i hur man skall göra. 
 
Samtidigt som jag kan tycka att det är märkligt att bara bloggaren blir fälld. Annonsföretagen borde vara så pass seriösa och schyssta mot bloggaren att berätta hur man följer lagen. Annonsföretagen hade inte tjänat pengar om inte bloggaren hade funnits. 
 
//Anna-Maria 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
Kroppsaktivism 2008
Detta som Egoina skriver om Tyra Banks kommer jag så väl ihåg! Dels bilden på baddräkten, där hon ansågs tjock, och dels hennes gripande motattack, som hyllades. 

 
Oj, nej, jag håller verkligen med Egoina om att det klippet inte står sig tio år senare. Liksom helt fel väg att gå, att ställa sig i baddräkt och posera för att visa att man visst är smal egentligen, men att man ibland kan råka stå lite tokigt.

Hon ville säkert väl, men det blev inte så lyckat. Hon själv vinner mer på detta brandtal själv, än alla vanliga icke-supermodeller. 

Däremot ger det mig en tankeställare om att även supermodeller blir ledsna av att bli kroppshånade. Kanske inte direkt oväntat egentligen, med tanke på att hela deras karriär bygger på ett skevt ideal och att deras kroppsmedvetenhet knappast är mindre än hos oss vanliga. 

//Mia
Hugo och Paula slutar
Hugo och Paula har bestämt sig för att sluta podda ihop. Hugo har tappat lusten, och dessutom har det inte gett tillräckligt med inkomst för att gå runt. Hugo skriver att det har börjat kännas tungt att sätta sig och podda på kvällen, och hehe, jag kan förstå att det känns jobbigt att sätta sig med sin partner och försöka ha ett konstruktivt och intressant samtal, på kvällen när barnen äntligen somnat. Nje. 
 
Känner ni till någon lyckad partner-podcast? Jag minns att Marcus och Jonna Birro hade en, men de skilde ju sig. K Svensson och Anna Björklund hade också en (Det sista äktenskapet) och de verkade lyckliga, men det är ärligt talat ganska störande att höra två såpass nykära och kuttrande människor prata. 
 
Gulliga.

Jag tyckte lite synd om Paula, som inte ville sluta podda, men nu avslöjar de att hon ska starta Bröllopspodden med bröllopsproffset Johanna Kajson, så det blir säkert jättebra. Det blir säkert mycket roligare än att tvinga en motvillig kille ur tv-soffan för att producera innehåll tillsammans. Paula och Johanna kommer podda fram till Paula och Hugos bröllop!

//Mia