bloggkommentatorerna

Assistent till Montazami
Ska man bli överraskad, efter tio år som bloggkommentator, så ska man spana in de äldre bloggarna. De yngre följer ofta samma mönster. Eller, det finns ett par stycken nischer man kan välja mellan, och sedan kör man på det, så att alla är så lika varandra som möjligt. Äldre är inte lika trendkänsliga. Därför bjuder de på mer överraskningar. 

Idag blev jag till exempel glatt förvånad när jag läser ett inlägg skrivet av Maria Montazamis assistent Anna. Det handlar om vad en koloskopi är, och varför Maria ska genomgå en sådan. 

Scrollade ner och ser att Maria mycket riktigt har flaggat för att hon ska göra en undersökning, men att hon avsåg sätta sin assistent på att förklara för läsarna vad det går ut på. Så omväxlande det måste vara att jobba som assistent åt en bloggare. 

Undrar vem som är drömbloggaren att vara assistent åt? Det lutar faktiskt lite åt just Maria Montazami, när jag tänker på det. Om man bara håller sig vän med henne så kan man nog ha det rätt gött i en fluffig soffa, drickandes vin och skvallrandes med Maria, när man inte reser första klass till Sverige. 

//Mia

 

#1 - Matilda

Haha på bloggbevakning la hon upp annonsen, kanske finns visst utrymme att dricka vin på sofflocket mellan hundbajsplock och kemtvättshänt :P skönt åsido tyckte jag att det var intressant att se vad assistenterna förväntas göra. https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2018/01/livet-som-bloggassistent