bloggkommentatorerna

Att vilja väl
Jag har tänkt lite på det här som Mia skrev om att ha en nystart eller inte. De människorna som inte känner att de behöver nystarta är lyckligt lottade. Om man mår dåligt över sin livsstil så vill man nystarta efter nyår. Om man lever på samma sätt året om så behöver man inte det. Jag har levt det där av och på livet länge och när jag gjorde det så var det nystarter hela tiden efter ohälsosamma perioder. Det var vidrigt. 
 
Så. Alla ni som mår dåligt över att folk nystartar. Ni kan vara glada. De som känner att de måste nystarta mår oftast förjävla dåligt. 
 
Apropå nyårsmål så läste jag att någon hade kommenterat att Jessica Lagergrens mål var orealistiska. Suck. Alla sätter de mål de vill och om man vill bli bättre så måste man sätta höga mål. Det är bara taskigt att skriva negativt om målen. Gör man det så vill man bara bryta ner. Jag hoppas att Jessica lyckas med alla sina mål. Ska stå och heja fiktivt på henne hela året. 
 
//Anna-Maria
 
 
#1 - Ronja

Tänker spontant på Derek Sivers TED-talk om varför man bör hålla sina mål för sig själv. Tror att detsamma gäller alla nyårsmål etc.

#2 - Kristin

Vilken härlig blogg, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant Kram.

#3 - Vanja aka preggomonstret👹

Vill bara säga tack för fin kommentar på mitt bölinlägg. Inget att be om ursäkt för någonstans, det var lika orimligt att jag blev ledsen över ert inlägg, som att jag kände att alla leksaksaffärer gaddat ihop sig emot mig på fräsiga leksaksbilarfronten. 🙈😂 preggohormoner at its worst, som tur är är det bättre på den fronten nu. Tack hursomhelst för fina ord!💘

#4 - Hanna Karlsson

Jag tycker att Jessicas mål var riktigt bra! Finner inget orealistiskt och det är bara taskigt av den personen som skrev det.

#5 - C

Mitt mål är att inte hoppa på allt utan ta det lugnt och bara låta saker vara och landa. Är så jäkla snabb att tacka ja till jobberbjudanden och dylikt. För att jag tycker det är roligt att utvecklas, testa och utmana mig själv. Men nu har jag faktiskt tackat nej till två befordringar på 4 månader.
Väldigt stolt!!

#6 - fröken

Ursäkta för byte av ämne. Men angående Lövengrips senaste inlägg om NC. Kan vi prata om det? Jag har kommenterat 3 gånger på inlägget, varit oerhört saklig men dock konstruktivt kritiskt och framförallt läst på (orsaken till att det blev 3 gånger berodde på att jag först misstänkte ett tekniskt fel och skickade samma meddelande 2 gånger till under dagen men insåg att så inte var fallet, blev troligtvis aldrig ens godkända). Jag känner mig faktiskt lite matt av det här. Är det bara jag som upplever att Lövengrip inte riktigt vill ta ansvar för det som händer just nu? Locket på genom att inte godkänna kommentarer som möjligen kan skada hennes varumärke och skylla allt på konsumenten? Hur går era tankar?

#7 - Anonym

Tycker nyår och efter semestern är ypperligare tillfällen shapa till sina vanor. Om det gäller mat, träning, städning eller jobb - spelar ingen roll. Kanske det inte håller hela tiden, men för min del gör dessa nystarter att jag inte tappar det helt.

#8 - Tora

Jag är med #7, om inte annat är det väl nyttigt att fundera igenom om det är något i ens liv man skulle vilja göra annorlunda. Ser det inte heller som ett misslyckande om man inte håller de mål man har satt upp, mer ett bra tillfälle att ta tag i saker man velat göra men inte kommit sig för.