bloggkommentatorerna

Bachelor och Kissie
God fortsättning alla läsare!
 
Var inne och kollade vad Kissie haft för sig på nyår och möttes av Bachelor-Johannas nuna. Lite roligt eftersom Kissie är vän med det gamla Bachelorparet Pär och Rebecca. 
 
Är det så att de som har varit med i Bachelor blir vän med Kissie eller är det så att de som är vän med Kissie söker till Bachelor? Det är en fråga vi får ta med oss in i 2018. 
 
//Anna-Maria
 
 
#1 - Carro

Det såg jag också! Men såg ni att The Bachelor och Ellen Bergström kysstes på nyår? Båda har lagt upp det på sina instastories :)

#2 - Petra

Johanna var hos en vän i Sthlm över nyår och det slumpar nog sig så att hennesvän ingår i samma gäng som Kissie. :)

#3 - THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}