bloggkommentatorerna

Blandade tankar
Jag är klar med en psykiskt påfrestande vecka, innehållandes en begravning av en jag älskade och mitt huvud är helt mosigt. Jag tänker bara ofärdiga tankar. Men vi kan köra på lite utifrån de osorterade tankarna: 
 
Här blev jag mindfucked av Bloglovin, för jag läste som att det var Engla som skrivit inlägget på sin blogg. Så otippat om hon hade blivit mindblown av sätt att stava ord. Särskilt på norska. Egoina är ju halvnorsk, så allt blev rimligare när jag läste färdigt (som sagt, jag är MOSIG i huvudet). 
 
 
När jag skriver MOSIG, med versaler tänker jag på Fredrik Wikingsson, som alltid skriver så på Instagram när han betonar något. Han skriver som han talar (skriker). Här är den snyggaste bilden jag sett på honom. Jag återkommer ofta till den. 
 
 
Apropå snyggt så skriver Linda Hallberg om ett läppstift som kallas "Mermaids tears", vilket jag tycker är är ett så himla fint namn. Det är ett namn jag träffat på två gånger innan, just den senaste veckan. Dels finns det någon sorts hårglitter i butiken Glitter, som heter Mermaids tears, och dels finns det något annat som min dotter visat mig på YouTube. Ta en titt in på Linda Hallbergs blogg, för resultatet är vackert som Fredrik Wikingsson i försommarsol. 

//Mia
#1 - Hanna Hanna

Wikingsson är alltid snygg!

#2 - Cornelia

En annan som är mosig i huvudet - läste första punkten två gånger "men vadå det heter ju visst det gulerod?" Läste en gång till, kom fram till att ni (och Egoina) har fel 😉 Läser hela inlägget och läser sen första punkten igen och inser att jag tänker på danskans morot inte norska 😂 dags att sova!

#3 - Mari

Fredrik Wikingsson tittar man ju gärna på...och den bilden ÄR snygg!

#4 - Linnea

Wow! Vilken bild på honom, sparades direkt ner till kamerarullen 😍

Svar: Haha! Hade det varit nittiotal hade man klippt ut bilden och lagt i plånboken.//Mia
bloggkommentatorerna

#5 - Charlotte

Han är så sjukt snygg, manlig, rolig och intelligent - drömmen helt enkelt!

#6 - Ingela

Beklagar förlusten 💜

Svar: Tack!
bloggkommentatorerna

#7 - Steiner

Jag beklagar sorgen Mia!

Ang. färgen på läppstiftet, fantastisk färg på typ vad som helst på hela jorden, förutom läppar??? Det enda jag kan tänka mig att det passar sämre på är läppar #2.......

Och ang Fredrik W, jag hade ingen aning om att han var svenska kvinnors våta dröm? ... ... ... ... Ser han inte ut som en väldigt liten pojke i uppförstorat format, som åldrats väldigt mycket?

Det var kanske inte så snällt sagt av mig. Men jag är nog bara en alldeles för bredaxlad kvinna för att finna honom manlig/attraktiv kanske. Det skall mycket till innan männen ser maskulina ut bredvid mig. Hehe

Svar: Jag håller nog med egentligen, angående läppstiftet. Färgen hade passat bättre på naglar.
Men jag har alltid tyckt Fredrik är snygg, men i mina ögon har han åldrats ypperligt.

//Mia
bloggkommentatorerna

#8 - Anonym

Ang. Fredrik Wikingsson och att BETONA med versaler så har jag noterat att även jennie Hammar gör så och funderat över om det är en slump att Filip pratar som hon skriver (för det GÖR han ju) vad är hönan och ägget osv samt Omg vad mycket man DELAR och TAR EFTER av/med personen man lever med och som sen är kvar trots att man inte längre lever ihop. Inser att jag låter sjukligt besatt av Filip o jennie Hammar? 🙈 Aja. En reflektion bara.

#9 - Petra

Om man läser Lindas inlägg ser man ju att läppstiftet inte alls blir den nyansen på läpparna, då blir det mer rosa... 😊

#10 - Steiner

MIA: Åh det var inte en pik mot hans åldrande i sig, det klär honom, menade bara att jag tycker han ser ut som ett barn i ansiktet/kroppsformen, förutom att han de facto åldrats precis som andra i hans ålder! :)

Och ja, på nagellack hade det varit en riktig pangfärg!