bloggkommentatorerna

Dagens gråt
Man kan tänka sig att gå tillbaka till jobbet efter ett lov med typ enbart sjukdom skulle resultera i gråt. Men nej, det kändes bra. Det som kändes ännu bättre var att titta på Oprahs tal. Jag tror att om det inte hade varit för #metoo så hade hon inte själv känt kraften att göra det som ALLA spekulerar i att hon skall göra nu. 
 
Men det är ju nu man ser det så glasklart framför sig. 
 
Det krävdes att en stolle till man skulle bli president och vinna över en kvinna, så att kvinnor kände sig svikna åter igen. Det krävdes ett #metoo-upprop för att Oprah skulle ses som den självklara första kvinnliga presidenten. 
 
Om det blir så här nu så tänker jag att det kanske är uppgjort i förväg. Alla de här sakerna kanske ska hända för att Oprah skall bli president? Det är kanske någon i USA som sitter och regisserar allt? Min nästa fråga är då. Vad är det de försöker få oss vanligt folk att tappa fokus ifrån? 
 
Oprahs tal kommer att gå till historien oavsett om hon blir president eller inte och det har varit dagens gråt och sociala media-fenomen. 
 
//Anna-Maria
 
 
 
 
#1 - Anonym

Bröd och skådespel åt folket medan Rom brinner....

#2 - Sarah

Det kommenteras så otroligt mycket mindre nuförtiden på den här bloggen jämfört med kanske för nåt år sen. Kommentarerna är ju halva bloggen och halva nöjet med att gå in här. Vad har hänt?