bloggkommentatorerna

Elaine och Guldbaggetalet
Såg ni Guldbaggegalan igår? Vilken rysning det var när alla de svartklädda kvinnorna reste sig och höll ett mäktigt tal på scenen. (Extra kul eftersom det knappt existerade några vettiga tal i övrigt. De flesta som vann hade tydligen räknat kallt med att gå hem lottlösa). 
 
 
Mia Skäringer, Angelika Prick och Ingela Olsson höll talet, som Elaine Eksvärd skrivit! Det var fantastiskt, och så värdigt framfört. Läs hela talet på Elaines blogg. Hon var på Nyhetsmorgon i morse och pratade om det. 

Det var stort fokus på kvinnliga yrkesutövare på galan överhuvudtaget. Den första kvarten var det bara kvinnor på scen, och jag började fundera över om de helt valt bort män under kvällen. Så var det inte, men så ovant det är när kvinnor dominerar. En kvarts scenframträdanden med enbart män hade jag säkert inte ens reagerat på. 

//Mia
#1 - Hanna Karlsson

Alltså det talet!!! Jag har inte hört det utan läste texten på Elaines blogg. Helt fantastiskt vackert och jag sitter här helt berörd och med tårar bakom ögonlocken. Så starkt! Ett fantastiskt tal.

#2 - Nettan

Vilka rysningar!! 👏

#3 - Nattis

Bara ett tips till alla här! 150kr GRATIS för klippning, hårdvård, massage mm i appen TIMMA. Registrera bara med koden​ FFOTFC. Ingen insättning behövs, jag fick pengarna direkt i appen! :)