bloggkommentatorerna

Ellegalan 2018
Igår var det Ellegalan. Kul att Arnolds mamma vann, tycker min sjuåring och jag tycker att det var mycket rimligt att ge Alice Bah Kuhnke  årets bäst klädda.  

Jag tycker lite synd om Hannah och Amanda sim tvingas gå klädda i Daisy Grace på grund av att de måste marknadsföra sitt eget märke. De hade ju hellre velat gå klädda i en toppdesigner. Det kan de inte sticka under stol med. 

Sen kan jag inte sluta att titta på filmsnutten när Isabella Löwengrip blir intervjuad av Expressen. Hon håller på att förvandlas till Petter Stordalen. Fullkomligt hög på sig själv och sin egen framgång. Har aldrig sett en nykter person så hög tidigare. Hon får på ett par frågor med allt som har hänt i hennes privatliv och i bolagen samt vad framtiden har i sitt sköte. Hur hon ler, skrattar och showar i det där klippet är oerhört fascinerande. Jag blir helt svettig bara av att titta på det. 

Vad tyckte ni om Ellegalan?

//Anna-Maria

(null)
(null)

#1 - Tiss

Jag skämdes lite när jag såg klippet på Blondinbella :( detta ständiga skryt om att hon blir fixad varje morgon och att hon jobbar extremt mycket.
Zara Larsson var snyggast på galan!

#2 - Lilly

Vem är Arnolds mamma?

#3 - Emma

Kära nån. Det där klippet var verkligen som att bevittna en trafikolycka. Man vet att man inte borde kolla men det är omöjligt att slita sig.

#4 - Cornelia

Blev också typ svettig, snacka om att hålla låda! Är ändå imponerad över att hon orkar, jag hade nog tröttnat på mig själv?

#5 - Kelloggs

Har läst blondinbellas blogg sen hon startade den, innan hon var känd. Men senaste månaderna har jag slutat för att det börjat kännas som att man läser samma inlägg igen och igen. Typ 10 st olika som går varv efter varv.

Inte att jag blir provocerad eller så, hon verkar kompetent och ha hittat en livsstil hon älskar osv. Men bara att det är helt ointressant. Som när man inte har någon morgontidning och läser reklamblad eller baksidan på flingpaketet varje morgon, typ.

#6 - Marre

Sååååå roligt att titta på klippet utan ljud! Alla hennes gester och hur hon rör sig, hur hon skrattar i kameran. Känns inövat på något sätt...

#7 - Anonym

Bella är storhetsvansinne personifierat.

#8 - Linn

Wow, tittat på klippet på Isabelle flera gånger och håller verkligen med er. Helt fascinerad av hur hon orkar. Läser inte hennes blogg längre, som någon skrivit så är det ju som att samma typ av inlägg återkommer om och om och om igen. Först skriver hon massor om jobbet, hur bra hon är och hur Effektiv hon är. Lite super woman inlägg, något inlägg om hur hon blir stylad hur imponerande hon är som har ett eget hus. När kritiken börjar byggas upp blir de ett inlägg om myyyzzzz med barnen. Läsarna smälter också börjar de om.

#9 - Eva

Håller inte alls med om klippet med Bella. Som kvinna måste man väl ändå kunna få lyfta sig själv och det man gör bra! Hade ni reagerat om hon var man?
Tycker hon är sjukt cool och inspirerande, för min del tycker jag hon kan ”skryta” mer!

#10 - Anonym

Tycker blondinbella är otroligt mediatränad numera. Speciellt den där lutningen med huvet som hon gör, a la batra eller Lööf. Men det är ju bra att hon lyfter sig själv det är fint, däremot så får hon se upp ibland så hon inte spricker.

#11 - Cessie

Jag tyckte inte intervjun var farlig alls, hon svarade på frågorna hon fick och var trevlig och bjöd även på sig själv lite. Förstår inte varför det skulle vara som att betvittna en trafikolycka, som någon skrev ovan. Jag läser inte hennes blogg men följer henne på insta. En sakjag tycker är att hon kan ibland ha en lite tantig stil, som de där Chanel skorna hon fick. Dem gillade jag inte alls, tantiga!

#12 - Hanna Karlsson

Jag håller inte med. Hon är glad och energifylld. Som man ser henne på bilderna.

#13 - Ulrika

alltså gällande Isabella håller jag med den anonyma kommentaren här om att hon framförallt känns mediatränad. Upplever henne inte "hög på sig själv" så mycket som att hon beter sig "professionellt". tycker det påminner ganska mycket om en del klipp jag sett med Zara Larsson där hon blir intervjuad, ett sätt man övar in när man träffar mycket folk hela tiden, en liksom "inövat strålande kontakt" men utan nåt allt för genuint personligt för man blir utmattad då. sen kan man ju tänka att Zara Larsson som världsartist är mer rimlig att anta en sådan position medialt men beteendet som sådant tycker jag varken är så avvikande eller anmärkningsvärt i den typen av intervjusituation.

#14 - Amelie

Jag tycker hon framstår som nästintill manisk. Verkligen tydligt att hon vill bygga sig en image som "business woman" men det känns inte genuint, mer som om hon försöker övertala sig själv att hon är så himla mkt "super woman" och lyckad och lycklig. Hon försöker ju framstå som så cool med sitt "jag blir ju stylad och sminkad varje dag så det är inget speciellt, men hennes hysteriska flin, rastlösa kroppsspråk och maniska blick avslöjar att hon är impad av alla kändisar runt henne och att hon blir intervjuad.

#15 - Elina

Ärligt talat, Elle-galan, är så trött på den. Den senaste veckan har kändisarna betett sig som om de är en gymnasieklass som på väg till sin studentbal. De rapporterar hysteriskt om hur de ska ta sig dit med privatchaufför, om hur de fixat naglarna endast inför galan och de lägger upp bild efter bild där de poserar i sina balklänningar. Jag tycker det är underligt att 40-åriga kvinnor beter sig så.

ex. https://www.instagram.com/p/BeI8IFiHfkP/?taken-by=jennyalversjo
https://www.instagram.com/p/BeJCdYdhv0e/?taken-by=carolinagynning
https://www.instagram.com/p/BeKyPuRndkv/?tagged=ellegalan2018

#16 - J

Håller med Eva. Ser inget märkligt med intervjun. Som kvinna kan man visst aldrig göra rätt.

#17 - Anonym

Håller med! Känns liksom som att hon inte tror att hon klarar bryta igenom om hon inte håller på så där. Synd att vissa inte bara vågar vara sig själva yta måste göra sig till för att få uppmärksamhet. Tycker de coolaste framgångsrika personerna är jus de som vågar vara coola.

#18 - Anonym

Ni som tycker att Isabella känns cool, inspirerande, naturlig och superwoman. Ni är fan läskiga.

#19 - Anna

@#18: Jag tycker det. På vilket sätt är jag läskig?

#20 - H.Y

Älskar Bella! Hon är som en frisk fläkt!

#21 - Linda

Läste ofta er blogg tidigare men nu känns alla inlägg bara nerklankande istället för roliga som dom kunde vara förr. . Kommer aldrig förstå varför man måste säga eller skriva ner människor. Var snäll eller tyst tycker jag. When you kan be anything, be kind!

Svar: Ok. Läser du bloggen mer sällan nu så är kanske det förklaringen. Då får du inte hela bilden. Ha det gött!
bloggkommentatorerna