bloggkommentatorerna

Hugo och Paula slutar
Hugo och Paula har bestämt sig för att sluta podda ihop. Hugo har tappat lusten, och dessutom har det inte gett tillräckligt med inkomst för att gå runt. Hugo skriver att det har börjat kännas tungt att sätta sig och podda på kvällen, och hehe, jag kan förstå att det känns jobbigt att sätta sig med sin partner och försöka ha ett konstruktivt och intressant samtal, på kvällen när barnen äntligen somnat. Nje. 
 
Känner ni till någon lyckad partner-podcast? Jag minns att Marcus och Jonna Birro hade en, men de skilde ju sig. K Svensson och Anna Björklund hade också en (Det sista äktenskapet) och de verkade lyckliga, men det är ärligt talat ganska störande att höra två såpass nykära och kuttrande människor prata. 
 
Gulliga.

Jag tyckte lite synd om Paula, som inte ville sluta podda, men nu avslöjar de att hon ska starta Bröllopspodden med bröllopsproffset Johanna Kajson, så det blir säkert jättebra. Det blir säkert mycket roligare än att tvinga en motvillig kille ur tv-soffan för att producera innehåll tillsammans. Paula och Johanna kommer podda fram till Paula och Hugos bröllop!

//Mia
 
#1 - Marie

Magnus och Peppes podcast är bra, LA, feminism, media. En del smågnabb men också skarpa analyser.

#2 - Anonym

kalle och brita zackari poddar ju ihop. och Claudia galli och manuel.

#3 - Diana

Jag tycker det blir bra att de slutar podda. Jag kan känna att det inte visade en rättvis sida mot Paula genom de där poddarna. Man ska nog känna paret innan man säger nått om de men många fick en sida av Paula som var riktigt riktigt illa... så lika bra för hennes skull. Jag tror hon är väldigt fin och omtänksam men podden gör henne inte rättvist. Och sen, vill man inte så vill man inte :D

Svar: Ojdå, jag har faktiskt inte lyssnat på dem. Men sådär kan det ju bli ibland! I vissa forum kan någon få en roll som man inte brukar ha, och som inte är smickrande. I bloggen tycker jag att Paula verkar väldigt vettig.
//Mia
bloggkommentatorerna

#4 - Louise

Magnus o Peppes podcast är såå bra tycker jag! Det blir alltid diskussion o inget fjamsigt ”hålla med”-ande som i alltför många poddar. Högt tempo. Intressanta ämnen o ej tjatigt!

Sedan poddade ju Elisabeth Lindroth o Leif - mkt bra - men de slutade också. Eller pausade kanske bara!?

Det finns ju nån pod med ett par som går i parterapi, i podden alltså. Har glömt vad den heter dock...

Svar: Magnus och Peppe har jag missat, tack till dig och Marie ovan för tipset, jag ska ta en titt på dem. Ska snart på semester och hoppas kunna lyssna på massa poddar då. //Mia
bloggkommentatorerna

#5 - Nathalie

Hej! En helt random grej... jag läste noscarletts blogg förut o vet ni brukade uppmärksamma henne. Hittar inte hennes instagram längre , inte blogg, inte Facebook trots att jag vet hennes namn. Vet ni om hon använder ett annat alias idag eller bara har stängt ner sina sociala medier? ;) ibland blir man bara så sugen att återuppliva gamla bloggar!!

Svar: Jag har för mig att hon aktivt lade ner, ja. //Mia
bloggkommentatorerna

#6 - siri

Ola Söderholm och Liv Strömquist är väl kanske inte gifta men poddar tillsammans i Lilla drevet!

#7 - K

Nanna Johansson och Jonatan Unge som är ihop har podden Spela Spel ihop :) den handlar ju inte specifikt om deras relation dock utan har ett tema. Men ibland hör man hur de är lite lite irriterade på varandra på ett typiskt parsätt, haha.

#8 - Susanna

Jaha ja, där ser man. Men det blir säkert bra ändå.
Kram
www.jagraktuppochner.se

#9 - Anonym

Nu tycker jag att du är orättvis mot Hugo! Bara för att Paula vill fortsätta betyder ju inte att det är det rätta för dom/honom. Dessutom så är det ju inte citat "hehe, jag kan förstå att det känns jobbigt att sätta sig med sin partner och försöka ha ett konstruktivt och intressant samtal, på kvällen när barnen äntligen somnat. Nje." samma sak som att prata privat, vilket jag antar att dom gör, och förresten, vad är det för fel att ta det lugnt framför tv:n efter en hektisk dag?
/Gunsan