bloggkommentatorerna

Jag dök aldrig upp vid startlinjen
Den här veckan börjar vardagen igen, så känner nog de flesta, i alla fall de som har barn. Och igår och idag skriver nästan alla om "nystart". Nu ska alla komma igång med bättre vanor. Det handlar om mat och i viss mån träning. Endast 70-talister som Magdalena Graaf skriver att det handlar om att gå ner i vikt, alla yngre skriver att de vill ge sin kropp och hälsa de bästa förutsättningarna att orka med vardagen. 

Själv orkar jag inte ens läsa. Nu är jag dyngförkyld igen och känner en ny feberfrossa komma krypande. Det enda jag vill är att lägga mig under täcket och inte komma fram förrän i april. Men man hostar så mycket nattetid, plus att nästäppan förvärras när man ligger ner. 

Snälla, finns det NÅGON mer än jag som inte har "nystart" den här veckan? Skicka ett hjärta här nedanför i så fall. 

//Mia
#1 - Charlotte

❤️ (dock ej sjuk, bara slö)

#2 - Sonja

Ingen nystart så långt ögat kan nå :)

#3 - Anonym

❤️

#4 - Åsa Aabakken

Jag har ingen nystart 😀. Slappar i soffan som vanligt. ♥️

#5 - Pam

♥️ absolut inga nya vanor, äter trotsigt chips och choklad fast det bara är tisdag

#6 - Emma

❤️ Är SÅ gravid och trött och äter inte något nyttigt alls! Bajs på alla nystartar :-)

#7 - Åsa

<3 Ingen nystart!

#8 - Pernilla

Haha, <3

Har inte ens hunnit tänka en tanke på några nyårslöften, jag svullar fortfarande i julmat och sover bort dagarna. Är inte redo för verkligheten än. Just nu känns det mycket mer motiverande att stanna i soffan och äta chips hela dagarna. Min kille säger att det är okej med honom.... Överväger det starkt.

#9 - Hanna

Har verkligen ingen nystart. Efter semestern, när skolorna börjar, brukar jag känna att det är en nystart men då på nivån att jag vill ha nya sneakers typ.

#10 - Anonym

💜 Absolut inte nystart. Åt hemgjorda jordnötssmörsgodis och drack cola zero liggandes i sängen idag.

#11 - Anna

❤️ Dräller i soffan jämte den barrande julgranen med chokladkartongen på magen.

#12 - Frida

Jag har verkligen inga planer på att sluta äta och börja träna. :)))

#13 - Anneth Strinnholm

<3 Nystart? Jag har som mål för i år att hitta på fler roliga saker på mitt jobb (bibliotekarie på folk- och skolbibliotek), och hitta fler spännande restauranger att äta på tillsammans med maken. Tycker det blir så trist när "nystart" alltid är = bli mindre/tightare/putigare/whatever i kroppen.

#14 - Karin

Hela familjen har varit sänkta i en dunderförkylning sedan strax innan jul och nu när vi äntligen (nästan) repat oss så verkar det vara magsjuka på g. Så vi kickstartar väl nystarten med en magtömning då :s

#15 - Anna

<3
nope banne mäk ingen nystart här inte.
Har hittat sån jäkla bra balans i mat-motion-kropp-knopp som funkat för mig senaste åren där jag varken har skuldkänslor för nåt jag äter/inte äter eller om motion uteblir eller att jag måste ursäkta "snedsteg" inom mat med att "jag är inte mer än mänsklig" osv mm etc.

Krya på dig och sträckkolla på Younger på tv4 play om du inte redan sett den.

#16 - Emma

♥️ Ingen nystart här inte!

#17 - Anna

Min nystart innehöll vinterkräksjukan så man kan verkligen säga att kroppen startar om... Börjar 2018 med att tyckasyndom mig själv.

#18 - Petra

Jag har ingen nystart, snarare avslut. Jag har tentavecka.

#19 - C

<3
Ingen nystart här heller...hela januari känns som en uppförsbacke just nu även om det inte är något specifikt som är fel.
Hoppas verkligen att det vänder snart. Heja 2018.