bloggkommentatorerna

Längtan efter bröllop
Gud så bra Frida Fahrman lyckas sälja in sitt kommande bröllop. Hon förlovade sig ju för ett och ett halvt år sedan, men jag ska inte säga att jag legat sömnlös av spänning inför ceremonin. Hade glömt bort alltihop, men nu väcks minst sagt intresset. Hon och Hampus har nu, troligen planerat starten på bröllopet. Det får mina tankar att börja snurra. Starten på bröllopet är för mig typ att gå in i en kyrka? Jag kommer följa det här. 

 
Bara förlovningsringen är förresten en anledning att följa. Jag tycker förresten att det är perfekt att följa andras bröllop via sociala medier. Det får inte min längtan efter en pampig bröllopsfest att öka, snarare tvärtom. Det verkar dyrt och jobbigt att rodda, menL kul att se på avstånd. 

//Mia
#1 - Diana

åh allt som är bröllop är nått att längta till tycker jag, älskar lyckan, klänningarna, dekorationerna och allas leenden. :D

#2 - Anna

har alltid drömt om ett stort pampigt bröllop, sen började jag jobba som konditor och sitter i bröllopstårte-möten typ hela våren och är så sjukt trött på alla dessa jävla bridezillas med sina helt hysteriska bröllopsidéer så nu är jag mer inne på spåret att smita in på rådhuset en eftermiddag och bara få det överstökat.