bloggkommentatorerna

Liten hund - stor sorg
Hannah Graafs lilla hund har dött. Det är faktiskt otroligt sorgligt. Särskilt eftersom han blev påkörd innan han levt klart. Hannah är jätteledsen. Alla som förstår vad hon går igenom kan väl gå in och skriva något fint till henne. 

//Mia
#1 - M&M

Jösses. Är i allmänhet väldigt känslig för historier där djur far illa, men att läsa det där och samtidigt tänka på min egen hund var extremt jobbigt. Nä, fy. :( Förstår henne verkligen och vill inte ens föreställa mig hur jag själv skulle må i en sådan situation. Stackars Hannah med familj. <3

Svar: Ja, detta var verkligen sorgligt. Jag brukar inte bli sådär extremt berörd av historier om djur som dör, men här kunde jag leva mig in i hur fruktansvärt det bör ha varit.
//Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Karin

Jag är väldigt känslig när det kommer till allt som har med djur att göra, och nu är jag höggravid. Inte klokt hur jag grina när jag läste, kan knappt tänka på det.
Har sjölv haft en katt som blev ihjälkörd, det var hemskt i en evighet efteråt.

#3 - Anonym

Tänkte på er när Samir Abu Eid lyckades få en mellanösternvinkel på Kamprads död i TV4. Direkt från ett varuhus i Jordanien: hur ser ni på Ingvar. Alltså VA?! 😂

Svar: Hahahaha! Om jag hade varit på plats i Jordanien så hade jag ryckt mikrofonen ur Samirs hand: ”Nu ska jag berätta hur om hur jag ser på att du är här: det känns helt otroligt! 😍”
bloggkommentatorerna