bloggkommentatorerna

Nu är det jul igen!
Den femte januari meddelade jag att vi är trötta på nyårsinlägg. Inser nu att det är ju ingenting, mot hur Pernilla Wahlgren släpar efter. 

Vad sägs om en vlogg om hennes julfirande? NU? Har det ens varit jul? Vilket år syftar hon på? Julen känns lika avlägsen som att Blondinbella en gång i tiden inte var intresserad av mode. Man liksom känner i ryggmärgen att man har varit med om det, men man kan inte placera det i tid. 

Det håller inte. Om man behöver månad att postproducera sitt julfirande till sociala medier så får man arrangera högtiden i förtid. Direkt efter kräftskivan kan man ställa in granen och dokumentera en släktmiddag, så att allt hinner släppas till jul. 
 
 
Det här är vad som återstår av min jul, och jag vill inte se åt det längre. Men man slänger inte godis eller alkohol, hur äckligt det än är, därför står det kvar på köksbänken sedan juldagen. 

Den här synen är en mardröm den 22 januari. 

//Mia
#1 - Sonja

Hahah

#2 - Hanna Hanna

Ha ha. Håller med! Va faan liksom.

#3 - Linda

Mogi firar att hennes blogg fyller 11 år idag och hennes "mon amour" ger henne en Cartier klocka i present..!

#4 - Me

Fast det är väl Biancas vlogg

#5 - Hanna Karlsson

I det här fallet stämmer inte uttrycket bättre sent än aldrig. Hellre aldrig.... Nu vill jag inte ha jul även om jag njuter av snön och minusgraderna utomhus.

#6 - Ninni

#3, vad gulligt av honom, Cartier har väldigt fina klockor! :)

#7 - Elina

Bianca frågade i sin Insta-Story om hon skulle bry sig om att lägga upp inlägg och youtube-klipp om sitt julfirande, trots att det var så länge sedan, och fick stor majoritet på "JA" i undersökningen. PS. Jag mår inte illa av julen, jag tycker om julen.