bloggkommentatorerna

Nya bloggbebisar
På julafton meddelade Sanna Lundell att hon väntar sitt fjärde barn, en tredje son med Mikael Persbrandt. Hon lovade också att hon tänker börja blogga mer. Det har varit för tungt det senaste halvåret sedan hennes mamma gick bort. Nu har hon fått ett nytt liv att se framemot. I april är bebisen beräknad. 

Samma månad väntas även Hej Sonjas sladdbarn komma. Det var idag på nyårsdagen som hon avslöjade att ett tredje barn är på gång. 

De fortsätter alltså komma, bloggbebisarna. Alltid lika kul. Grattis!

//Mia
#1 - Hanna Karlsson

Vad roligt med bebis! Ibland blir jag så sugen men känner inte riktigt för att börja om...

#2 - Anonym

Om ni nånsin vill sluta blogga för ni tappar peppen eller saknar uppskattning, hoppas jag ni varnar innan för jag vill inte att ni försvinner

❤️ Tror ni är den enda bloggen jag läser, brukar inte ens läsa det ni länkar till utan mer era tankar och betraktelser som är så intressanta.

#3 - Sofia

Gick in på HejSonjas blogg för att läsa om nya tillökningen, och upptäckte "Jesus" överallt på bloggen. Har inte varit inne på den sedan typ... 2013 (om hon hade blogg redan då?). Hade helt missat att Sonja blivit religiös, och så pass att hon nämner Gud, Jesus eller Bibeln i nästan varenda inlägg. Skulle inte ni snälla kunna recapa mig på när det här hände, och om hon har berättat om hur hon fann religionen? Är så nyfiken, trodde hennes meny-flikar "Jesus" och "hur jag fann Jesus" var ett skämt först med tanke på att hon förr var väldigt "oseriös" (alltså humoristisk!) och skämtsam i bloggen. :)

#4 - Hejhej

Hejsoja blev frälst för vadå, ett par år sen? Var faktiskt en del som trodde det var på skämt men det var fet INTE :p Hon är till och med abortmotstånare osv. Hur hon fann Jesus

#5 - THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

#6 - L

Älskar att Hej Sonja blev frälst. Friskt fläktande i bloggvärlden!

#7 - L

Kan vi inte prata om Bellas årsresumé för övrigt? Om man har följt hennes blogg en längre tid så tar det inte många meningar att förstå att det där är en text hon inte har komponerat ihop själv.

Spelar det någon roll? Hon var ju öppen med att hon funderat på att anställa någon till att sköta även bloggen? Ja, jag tycker det. Jag kände direkt att det blev ointressant när jag förstod att det inte är hon, utan någon annan, som ligger bakom texten. Även om den handlar OM henne och hennes känslor kring skilsmässan.

Vad tror ni? Om Bella trots allt skulle anställa någon att skriva bloggen åt henne, och vara öppen med det, hade läsarna stannat kvar? Vad är det egentligen vi intresserar oss för när vi läser en blogg? Är det en dokumentation om en persons liv eller är det den personliga kontakten som förmedlas mellan skribent och läsare? Min egen reaktion på tanken om att Bella inte skulle skriva sina texter själv får mig att tro att det är det sistnämnda. Vad tror ni?

#8 - Sonja

Tackar tackar! :) Och vad roligt att Sanna väntar samma månad!